skip to Main Content

Με «Ώπα» & αυθεντικές ελληνικές συνταγές ο Άκης Πετρετζίκης διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο!

Τον πιο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο Άκης Πετρετζίκης για να διαφημίσει τη χώρα μας και τις ελληνικές γεύσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο No1 Έλληνας σεφ γύρισε ένα βίντεο που όχι απλά παρουσιάζει παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, αλλά και την κουλτούρα μας και την ζεστή φιλοξενία μας ως λαός. Ήλιος, θάλασσα, μπουζούκι, συρτάκι και φυσικά πολύ και καλή ελληνική κουζίνα είναι η γεύση  από… Ελλάδα που παίρνουν όλοι όσοι παρακολουθούν αυτό το βίντεο, στο οποίο δεν θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί άλλος από τον ίδιο τον Άκη Πετρετζίκη και την παρέα του.

Το άκρως ξεκαρδιστικό, αλλά και λαχταριστό βίντεο φιλοξενείται στο 9gag, ένα από τα πιο δημοφιλή site στον κόσμο με τεράστιο κοινό στα social media, που φιλοξενεί άπειρα χιουμοριστικά βιντεάκια και memes. Ήδη μέσα σε μία μέρα το βίντεο του Άκη Πετρετζίκη ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές και συνεχίζει δυναμικά για να γίνει το απόλυτο ελληνικό viral βίντεο!

Χωρίς άλλα λόγια λοιπόν… απολαύστε το!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Meet @akis_petretzikis the Greek chef who’s gonna make you say “OPA”! 😁 For the best greek recipes visit www.akispetretzikis.com #opa #akispetretzikis #greekchef #greece #syrtaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 9GAG: Go Fun The World (@9gag) στις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top