skip to Main Content

National Geographic Traveler Awards 2018: Η Ελλάδα δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για οικογένειες

Στους κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για οικογενειακές διακοπές κατατάσσεται η Ελλάδα από τη ρωσική τουριστική αγορά. Για την ακρίβεια η χώρα μας αναδείχθηκε ως ο δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός στην κατηγορία «Οικογενειακές Διακοπές» κατά το 2018 στα Traveler Awards 2018.

Ελατού, Ορεινή Ναυπακτία

Τα βραβεία διοργανώνει κάθε χρόνο η ρωσική έκδοση του περιοδικού «National Geographic Traveler». Με τις ψήφους 268.000 αναγνωστών του περιοδικού και χρηστών της ιστοσελίδας, η Ελλάδα φάνηκε ότι αποτελεί top προορισμό για οργανωμένες διακοπές με όλη την οικογένεια. Η ψηφοφορία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά από τις 22 Ιουνίου έως τις 12 Οκτωβρίου και η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εκδηλώσεων και συνεδρίων Valhonka Mansion της Μόσχας. Το βραβείο της Ελλάδας παρέλαβε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας.

Αετός των Τζουμέρκων

Η πολύ σημαντική αυτή διάκριση δεν είναι η μόνη που έλαβε η Ελλάδα κατά το 2018. Υπενθυμίζεται η ανάδειξή της ως ο δεύτερος ελκυστικότερος παγκόσμιος προορισμός κρουαζιέρας στην ψηφοφορία των αναγνωστών των ειδικευμένων στο θαλάσσιο τουρισμό των βρετανικών περιοδικών «World of Cruising», «Cruise Trade News» και «Cruise Ports & Destinations» (Μάρτιος), οι δύο παγκόσμιες πρωτιές και τα τρία συνολικά βραβεία στα Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018 και το βραβείο του Καλύτερου Προορισμού Οικογενειακών Διακοπών στα ετήσια βραβεία του βρετανικού περιοδικού Travel Bulletin «Star Awards 2018» (Σεπτέμβριος).

Δημητσάνα

Επίσης το βραβείο του «Καλύτερου Τουριστικού Προορισμού Πολιτιστικής Κληρονομιάς» στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία «India’s Best Awards ΙΒΑ 2018» του ταξιδιωτικού περιοδικού της Ινδίας «Travel+Leisure India & South Asia» (Νοέμβριος).

Παλαιός Άγιος Παντελεήμων, Πιερία

 

Βαλτεσινίκο, Μαίναλο

 

Καλαρρύτες, Ιωάννινα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top