skip to Main Content

Νέα Πρωτοποριακά Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής – Γεύσεις με ελιές Καλαμών αλλά και φαγόπυρο ή αμάρανθο

Υγιεινό, χορταστικό και νόστιμο σνακ, ιδανικό για τις λιγούρες κάθε ώρα της ημέρας είναι το νέο προϊόν Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής που μας προτείνει η ELITE. Για άλλη μια φορά η γνωστή εταιρεία καινοτομεί και μας παρουσιάζει ένα νέο προϊόν που συμβάλλει στην ανάγκη μας για μία ισορροπημένη διατροφή με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας.

Φτιαγμένα με την απλότητα, την αγνότητα και τα υλικά που κυριαρχούν στη Μεσογειακή Διατροφή, τα νέα Elite Crackers Μεσογειακά χώρεσαν μέσα τους έναν πραγματικά θρεπτικό θησαυρό. Το θησαυρό της γευστικής μας παράδοσης. Χάρη στο αλεύρι φακής και τα πολύτιμα συστατικά τους αποτελούν πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών με πολλαπλά διατροφικά οφέλη. Αλλά το πιο σημαντικό; Δεν περιέχουν γλουτένη!

Πεντανόστιμα και όπως πάντα τραγανά, τα νέα πρωτοποριακά Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής ενθουσιάζουν με τις δύο ξεχωριστές τους γεύσεις: ελιές Καλαμών για μια πιο μεσογειακή γευστική εμπειρία και αρχαίοι σπόροι, όπως φαγόπυρο, αμάρανθο και τσία. Όποια γεύση κι αν διαλέξουμε ένα είναι σίγουρο: κάθε στιγμή της ημέρας έχουμε την ξεχωριστά γευστική πρόταση των Elite Crackers Μεσογειακά που χρειαζόμαστε για να χορταίνουμε απολαυστικά, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα θρεπτικά οφέλη της διατροφικής μας παράδοσης.

Τα Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής αποτελούν ακόμα μία πρωτότυπη δημιουργία της ELBISCO, της εταιρείας που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά ικανοποιώντας τους καταναλωτές με απρόσμενες γευστικές προτάσεις.

ELBISCO A.E.
Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top