skip to Main Content

Oι περίφημες Πίτες της Μαριάννας – τώρα και 3 βιολογικές με φέτα ΠΟΠ ή σπανάκι

Οι νόστιμες, χειροποίητες πίτες της Μαριάννας είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές προϊόν του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη με έδρα τη Χαλκιδική, ο οποίος έγινε αρχικά γνωστός για τα περίφημα “Αμπελόφυλλα Μαριάννας”.

Μετά από προσεκτικό σχεδιασμό, στις 11 συμβατικές γεύσεις κατεψυγμένων πιτών με χειροποίητο φύλλο, προστέθηκαν πλέον και τρεις 100% βιολογικές.

Η βιολογική τυρόπιτα Μαριάννας έχει 21% βιολογική φέτα ΠΟΠ, ηβιολογική κρεμόπιτα Μαριάννας έχει 40% βιολογικό φρέσκο γάλα και η βιολογική σπανακοτυρόπιτα Μαριάννας έχει 23% ολόφρεσκο βιολογικό σπανάκι.

Και οι τρεις θα διατίθενται σε καταστήματα ποιοτικών και βιολογικών προϊόντων τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε εξωτερικό, στο πρακτικό χάρτινο ταψάκι που μπαίνει κατευθείαν από την κατάψυξη στον φούρνο.

Για την παρασκευή τους, εξακολουθούν να συνεργάζονται με τις «Γωνιάτισσες», τον γυναικείο συνεταιρισμό του χωριού Νέα Γωνιά Χαλκιδικικής, πάντα με τις συνταγές και την επίβλεψη της Μαριάννας Καζάκη.

Παράλληλα, αξιοποιούν τα υλικά αξιόπιστων εταιρειών του χώρου: το αλεύρι τους το παίρνουν από τους Μύλους Λούλη, το βούτυρο και το γάλα από τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία (Όλυμπος), τη φέτα ΠΟΠ από τον συνεταιρισμό Μενοίκιο και της φρέσκια μαναβική από πιστοποιημένους παραγωγούς της Β. Ελλάδας. Η πιστοποίηση γίνεται από τη ΒιοΕλλάς.

Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη, 1ο χλμ. οδού Νέας Γωνιάς -Νέας Καλλικράτειας, Θεσσαλονίκη, τηλ. 23990 20450, www.mariannas.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top