skip to Main Content

Οικογενειακά, ρομαντικά, ήρεμα ή χορευτικά Χριστούγεννα στο Hilton με γκουρμέ ή παραδοσιακή κουζίνα

Το Hilton Αθηνών διαθέτει και φέτος μια πλούσια εορταστική ατζέντα που θα σας ενθουσιάσει. Οικογενειακά, ρομαντικά, ήρεμα ή χορευτικά, με οικείες γεύσεις ή πιο εκλεπτυσμένες προτάσεις, το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο έχει την ιδανική πρόταση για τον καθένα.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων στο φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant θα απολαύσετε gourmet μενού 7 πιάτων από τον executive chef Κώστα Αθανασίου με θέα τη φωτισμένη Αθήνα. Όσο για τη μουσική επένδυση, ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας Δημήτρης Βασιλάκης με το κουιντέτο του ετοιμάζουν μια μοναδική βραδιά με αγαπημένα jazz classics και christmas swing. Για την Ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά.

 

Το Aethrion all-day lounge bar θα καλωσορίσει τον νέο χρόνο με προτάσεις για wine pairing και ζωντανή μουσική πιάνου από τον Κάρολο Μαυρογένη, ενώ το Βυζαντινό με επίσημο δείπνο a la carte και αγαπημένα μουσικά κομμάτια από την Τίνα Αλεξοπούλου, μια γνήσια performer που τραγουδάει σε εφτά γλώσσες. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το δείπνο στο Galaxy Bar & Restaurant περιλαμβάνει gourmet μενού 8 πιάτων, live από τους “The Bliss Jazz Trio” και χορευτικό DJ set από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Η πρώτη μέρα του 2019 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ πρωινού.

 

Για την εορταστική περίοδο, κάνετε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας από το Hiltonia Spa. Χαλαρώστε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και καλωσορίστε το νέο έτος ανανεωμένοι και λαμπεροί! Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρωτότυπα δώρα-εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στο Hiltonia Spa με την αγορά δύο gift voucher παίρνετε άλλο ένα δωρεάν.

 

 

 

Μάθετε περισσότερα για τα εορταστικά μενού και την εορταστική προσφορά διαμονής (από € 189 με πρωινό) μέσω του www.hiltonathens.gr ή καλώντας στο 2107281351.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top