skip to Main Content

Tassos Mitropoulos Blended Fashion Show 2018: Περίτεχνα κρόσσια, ρομαντικές δαντέλες & αέρινα τούλια στην πιο αιθέρια συλλογή του καλοκαιριού

Μία καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη μόδα, λάμψη και στυλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου οι εκλεκτοί επισκέπτες του Blends στη Γλυφάδα. Ο πανέμορφος κήπος του all day bar restaurant μεταμορφώθηκε σε μια ατμοσφαιρική πασαρέλα και υποδέχθηκε ένα Blended Fashion Show με τις αιθέριες δημιουργίες του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Tassos Mitropoulos.

Περίτεχνα κρόσσια, ρομαντικές δαντέλες και αέρινα τούλια, μάξι φορέματα αλλά και τολμηρά μίνι ήταν μερικά από τα highlights της συλλογής που παρουσίασε ο σχεδιαστής. Tα ιδιαίτερα κεντήματα πάνω στα υφάσματα, οι τόνοι του χρυσού και του μπεζ, το διακριτικό μπρονζέ make-up look που επιμελήθηκε η Inglot και τα σινιόν wet look που πρότεινε η ομάδα του Hair Tonic, κέρδισαν τις εντυπώσεις και ανταμείφθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα νέα spritz cocktails της Belvedere Vodka που ήταν χορηγός της βραδιάς.

Στο Blended Fashion Show παρευρέθηκαν αρκετοί γνωστοί και φίλοι του σχεδιαστή και των ιδιοκτητών του μαγαζιού, όπως Σάσα Σταμάτη, Λευτέρης Πανταζής, Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Δρυμωνάκος, Χριστίνα Κολέτσα, Ορέστης Καρύδας, Πέτρος Δινάλης, Γιάννης Τόγκος κα. Χορηγοί της βραδιάς ήταν η Belvedere Vodka, η Inglot και το Hair Τonic. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του show είχε ο Αντώνιος Σπάθας. Η ομάδα του Blends παραμένει πιστή στη φιλοσοφία “see, feel, taste, smell & listen” και συνεχίζει να εξελίσσει το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων σε όλα τα επίπεδα.

Λίγα λόγια για το Blends

Το Blends, το νέο all day café bar restaurant στην Πλατεία Νυμφών συνδυάζει την urban αισθητική με natural στοιχεία, το σύγχρονο interior design με την τέχνη, επιτυγχάνοντας να δημιουργεί ένα συνονθύλευμα μοναδικών εμπειριών, αναμειγνύοντας τις αισθήσεις. Κυρίαρχα στοιχεία του Blends είναι τα πολλαπλά επίπεδα και το υψηλής αισθητικής landscape design στους εξωτερικούς χώρους που συνθέτουν μια ατμόσφαιρα πραγματικά μοναδική, όπου υπερισχύουν τα γήινα χρώματα.

Ο επισκέπτης του Blends έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους διάφορους χώρους και να απολαύσει πολλαπλές επιλογές, όλες τις ώρες της ημέρας, ανάλογα με τη διάθεση του. Το Tapas Bar του Blends είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσει κανείς μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Ενώ για τους λάτρεις του πούρου, το όμορφο Prive Cigar Lounge τους περιμένει. Το Blends πιστό στη φιλοσοφία “see, feel, taste, smell & listen”, εξελίσσει το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων σε όλα τα επίπεδα.

Blends. The place to blend your senses. Για τα νέα του Blends, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του www.blends.com.gr και τις σελίδες τους στο Facebook  και το Instagram

Blends: Φοίβης 19 Γλυφάδα, ΤΚ 16674, Τηλ: 21 1182 1711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top