skip to Main Content

Αντίπαξοι: Ένα παραδεισένιο σκηνικό λουσμένο με το φως του ήλιου και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου

Καταγάλανα νερά, επιβλητικοί βράχοι, παραδεισένιο σκηνικό σε ένα νησί που ομορφαίνει το Ιόνιο. Οι Αντίπαξοι (ή Αντίπαξος, ή Πρόπαξος) υπόσχονται να σας χαρίσουν μερικές από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής σας.

Μικρό νησί οι Αντίπαξοι, φτάνεις από τη μία άκρη στην άλλη σε λίγα λεπτά και αυτή είναι και η μαγεία του. Χωρίς να σας «φάνε»  οι δρόμοι και τα χιλιόμετρα, θα περάσετε μοναδικές στιγμές σε ένα νησί που μπορεί να φαίνεται μια μικρή κουκίδα στον χάρτη, όμως κρύβει ένα απίστευτο μεγαλείο φυσικής ομορφιάς και γαλήνης. 

Οι δύο πιο διάσημες παραλίες που βρίσκονται εκεί, η Βρίκα και το Βουτούμι μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι. Το χρώμα τους είναι έντονο τιρκουάζ που συνδυάζεται με τη λευκή άμμο και στο φόντο ένα απίστευτο πράσινο που συνθέτει ένα μοναδικό σκηνικό.

Κι αν αναρωτιέστε πώς θα φτάσετε στο στολίδι αυτό των Επτανήσων, έχετε πολλές επιλογές, είτε από την Ηγουμενίτσα, είτε από την Κέρκυρα καθημερινά με το φεριμπότ, διαφορετικά κι αν προτιμάτε κάτι πιο γραφικό τότε μπορείτε να κάνετε το ταξίδι σας προς τους Αντίπαξους από την Πάργα κάθε μέρα με καΐκι.

Οι Αντίπαξοι είναι πραγματικά ένας μέρος που δεν θα ξεχάσετε εύκολα…

Στο βίντεο βλέπουμε μία καταπληκτική εναέρια λήψη της παραλίας Βουτούμι. Απολαύστε το μαγικό τοπίο…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top