skip to Main Content

Απίθανο βίντεο για την όμορφη Νάουσα: Τόπος ευλογημένος με καταπράσινα βουνά, καταρράκτες & καλό κρασί!

Σε μία φυσική αγκαλιά από πράσινο και μπλε, ξηρά και θάλασσα είναι χτισμένη η όμορφη Νάουσα. 

Είναι γνωστή ως χειμερινός προορισμός, αφού με τα πρώτα κιόλας κρύα γεμίζει από κόσμο, που καταφθάνει για να απολαύσει τις ομορφιές της. Είναι όμως ένας προορισμός που θα σας γεμίσει εμπειρίες και στιγμές όποια εποχή κι αν επιλέξετε να τον επισκεφθείτε. Γιατί έχει πολλά να παρουσιάσει και πολλά να προσφέρει.

Νερό κελαρυστό παντού μέσα στην πόλη,  το βαθυπράσινο πάρκο του Αγίου Νικολάου, τα χιονοδρομικά κέντρα στα Τρία Πέντε Πηγάδια και στο Σέλι, τα όμορφα στενά της πόλης της Νάουσας με μία βιομηχανική αισθητική και πολλές ακόμη ομορφιές θα σας μαγνητίσουν από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο ορίζοντας της πόλης περιγράφεται από καταπράσινα βουνά και λόφους που δημιουργούν αυτήν ακριβώς την φιλόξενη αγκαλιά, που μέσα της ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε η σημερινή πόλη.

Αξίζει να επισκεφθείτε το πιο σπουδαίο ποτάμι, την Αράπιτσα, που έχει τις πηγές του σ’ έναν καταπληκτικής ομορφιάς χώρο κοντά στην πόλη, στο άλσος του Αγίου Νικολάου. Κυλώντας προς τα χαμηλότερα επίπεδα, διασχίζει την πόλη, χωρίζοντάς την σε δύο άνισα μέρη, ενώ διαδοχικοί καταρράκτες, μικρότερου ή μεγαλύτερου ύψους, σχηματίζονται σε όλη τη διαδρομή του μέχρι την πεδιάδα.

Απολαύστε την όμορφη Νάουσα στο απίθανο βίντεο drone που ακολουθεί. Α! Και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε από το περίφημο ξινόμαυρο κρασί που παράγει αυτός ο ευλογημένος τόπος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top