skip to Main Content

Φολέγανδρος: Ένα νησί, απεριόριστες εμπειρίες – Φυσική ομορφιά σε μία εναλλακτική πρόταση για διακοπές σε ήρεμους ρυθμούς

Τις ομορφότερες εμπειρίες στις διακοπές σου θα τις ζήσεις στη Φολέγανδρο. Γιατί είναι το νησί που θα σε ενθουσιάσει με τις ομορφιές του με το που πατήσεις το πόδι σου σε αυτό και θα σε μαγέψει με τις επιλογές που σου δίνει. Αξίζει να το ανακαλύψεις…

Το νησί γνώρισε μία ήπια τουριστική ανάπτυξη τις δύο τελευταίες δεκαετίες, η οποία της επέτρεψε να διατηρήσει στο ακέραιο το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του. Μοίαζει με νησί ανέγγιχτο στο χρόνο. Παράλληλα όμως σύγχρονο, με εξελιγμένες υποδομές και οργανωμένες τουριστικές υπηρεσίες.

Θα το λατρέψετε για τους ήρεμους ρυθμούς του, που θα σας δώσουν μία μοναδική ευκαιρία για απόλυτη χαλάρωση. Οι πλατείες με τα τραπεζάκια δίπλα στις παλιές εκκλησίες, ο κάθετος βράχος πάνω στον οποίο ισορροπεί η Χώρα, τα σπιτάκια με τα πολύχρωμα πορτοπαράθυρα, οι απίθανες παραλίες, όλα θα συνωμοτήσουν, ώστε να ερωτευτείτε αυτό το νησί με την πρώτη ματιά.

Αξίζει να δείτε το κάστρο «το Μεγάλο Σκιάδι», την επιβλητική εκκλησία της Παναγιάς με τους τρεις τρούλους, ένα σπάνιο δείγμα αιγαιοπελαγίτικης ναοδομίας, αλλά και τις παραλίες με τα διάφανα νερά. Αγκάλη, Άγιος Γεώργιος, Βάρδια, Λιβαδάκι, Χοχλύδια, Κάτεργο, όποια κι αν επιλέξετε θα σας εντυπωσιάσει.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μοναδικές λήψεις από αέρος από την Πούντα στη Φολέγανδρο και την εκκλησία της Παναγίας πάνω απο τη χώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top