skip to Main Content

Καρπενήσι: Αγέρωχα βουνά, ορμητικά ποτάμια, ένα απίθανο χιονοδρομικό σε ένα καταπληκτικό βίντεο

Το Καρπενήσι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κι όχι άδικα, αν σκεφτείς ότι αυτό το μέρος σου τα προσφέρει όλα. Είσαι λάτρης των χειμερινών σπορ, αγαπάς τη φύση, επιζητάς δραστηριότητες που θα σε φέρουν κοντά της; Το Καρπενήσι θα καλύψει κάθε σου επιθυμία.

Οι πίστες του χιονοδρομικού κέντρου στο Βελούχι είναι οι ιδανικές για τα αγαπημένα σου χειμερινά σπορ, ενώ και τα αγέρωχα βουνά, τα ορμητικά ποτάμια και τα πανέμορφα φαράγγια είναι ιδανικά για δραστηριότητες κοντά στη φύση.

Θα σε μαγέψουν τα γραφικά χωριά και τα ιστορικά μοναστήρια. Στη μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, θα βρείτε τη θαυματουργή εικόνα με πολλούς προσκυνητές να καταφθάνουν για να προσκυνήσουν. Μοναδική είναι και η βόλτα  στα καλντερίμια με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια στους Κορυσχάδες.

Το  Καρπενήσι ζει στους ρυθμούς της βραδινής διασκέδασης. Μαγαζάκια για όλα τα γούστα, ταβερνάκια προσφέρουν παραδοσιακές γεύσεις της τοπικής κουζίανς και οι παραδοσιακοί ξενώνες υπόσχονται να σου προσφέρουν μία ζεστή ατμόσφαιρα και πολλές στιγμές χαλάρωσης.

Το Καρπενήσι και τα χωριά γύρω είναι από τους προορισμούς που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Η μαγεία του θα σε αιχμαλωτίσει. Και διά του λόγου του αληθές δες το βίντεο παρακάτω…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top