skip to Main Content

Made in Greece: O Χρήστος Γιατράκος μας παρουσιάζει το όμορφο νησί της Μήλου σε ένα βίντεο με εναέρια πλάνα που κόβουν την ανάσα

Η Μήλος, το νησί με το παράξενο πεταλοειδές σχήμα που ξεπροβάλλει από τα γαλανά νερά του Αιγαίου, κλέβει εύκολα τις καρδιές όσων την επισκέπτονται. Τα κάτασπρα σπιτάκια, οι πεντακάθαρες θάλασσες, τα πέροχα μνημεία και η ζεστή φιλοξενία των κατοίκων είναι κάποια από τα στοιχεία που την καθιστούν πόλο έλξης των τουριστών, Ελλήνων και ξένων.

Ο Χρήστος Γιατράκος μας ταξιδεύει στην όμορφη Μήλο με ένα βίντεο με μοναδικά εναέρια πλάνα που κόβουν την ανάσα.

Ο Χρήστος Γιατράκος είναι filmmaker και ένας από τους παλαιότερους επαγγελματίες χειριστές drone στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νίκαια, ενώ ασχολήθηκε από την εφηβεία του ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία. Τα τελευταία χρόνια ταυτόχρονα με το κατάστημα που διατηρεί στο Κερατσίνι, δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την δημιουργία διαφημιστικών βίντεο έως και ντοκιμαντέρ με χρήση επίγειων καμερών υψηλής ευκρίνειας και drone. Επίσης έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και με κορυφαίους σκηνοθέτες και εταιρίες παραγωγής. Έχει κινηματογραφήσει πολλές μαγικές τοποθεσίες της πατρίδας μας, με εντυπωσιακά εναέρια πλάνα που είναι και η ειδικότητα του. Για να δείτε μερικές από τις δουλειές του μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.chrisgiatrakos.gr ή να τον ακολουθήσετε στο fb/chris.giatrakos και στο Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top