skip to Main Content

Όλοι οι λόγοι για να επισκεφθείς την Πρέβεζα σε ένα βίντεο!

Ένας κλασικός και αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός στην Ήπειρο εδώ και αρκετές δεκαετίες. Στην όμορφη Πρέβεζα θα ζήσετε απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και ανάπαυλας, ενώ θα απολαύσετε βουτιές στα κρυστάλινα νερά της, βόλτες στα γραφικά δρομάκια της, καλό φαγητό στα προσεγμένα εστιατόρια και αγορές στα εκλεπτυσμένα μαγαζιά της.

Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης έχει μήκος πάνω από 65 χιλιόμετρα, η αφετηρία της είναι η παραλία της Κυανής ακτής στο νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακίνικο στον Βορρά.

Αμμώδεις παραλίες με κρυστάλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνάει τα δυο χιλιόμετρα θα συναντήσετε εξερευνώντας το νομό, όπως η παραλία Μονολύθι, Κανάλι, Καστροσυκία,Βράχος-Λούτσα .

Η ακτογραμμή του νομού Πρεβέζης έχει μία ιδιομορφία όσο ανεβένουμε προς τα βόρεια, τα πευκά σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου παίρνουν τη θέση τους, αλλάζοντας το τοπίο.

Η Αμμουδία με τις εκβολές του Αχέροντα, το Αλωνάκι, η Κερέντζα και κατευθυνόμενοι προς την Πάργα, ο Αϊ Γιαννάκης, ο Άγιος Σώστης, το Κρυονέρι και ο Βάλτος ειναι κολπίσκοι που συνδυάζουν όμορφα το πράσινο με τo γαλάζιο, δίνοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Η Λυγιά, η Αμμουδιά τα δυο γραφικά ψαροχώρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ο Όρμος του Οδυσσέα που συνιστάται για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.

Γαλήνιες, απόμακρες, κοσμικές, μοναχικές είναι οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης. Είναι ιδανικές για τον οποιονδήποτε επισκέπτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top