skip to Main Content

Tour στη Λακωνία πάνω σε δύο ρόδες με τον Μάνο Λιανόπουλο – Απίθανη εμπειρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάνος Λιανόπουλος, ταξιδιωτικός blogger και δημιουργός του Tripment μας ταξιδεύει στην όμορφη Λακωνία πάνω σε δύο ρόδες.

Ένα tour όνομα και πράμα με τους φίλους του μοτοσικλετιστές από τη Γερμανία, στο οποίο κινηθήκαν στο βόρειο τμήμα της Λακωνικής Μάνης και μας παρουσιάζει τα υπέροχα τοπία.

Η ιστορία είναι πλούσια σε αυτό το μέρος. Σημαντικό κέντρο του μυκηναϊκού πολιτισμού, κορυφαία πόλη-κράτος και ηγέτιδα δύναμη στους Περσικούς Πολέμους, έδρα του δεσποτάτου του Μορέως, αυτόνομη περιοχή και τόπος προστασίας κατατρεγμένων ραγιάδων κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, ραχοκοκαλιά του ελληνικού στρατού στην Επανάσταση.

Είναι μία πόλη-θρύλος, ο δεύτερος μεγάλος πόλος της αρχαίας Ελλάδας, που σε συνεχή αντιπαλότητα με την Αθήνα, διαμόρφωσε την ιστορία, όχι μόνο του τόπου μας, αλλά και ολόκληρου του δυτικού κόσμου. Στη σύγχρονη πόλη, εκπληκτικής ρυμοτομίας, κάτω από τη σκιά του Μυστρά, θα επισκεφθείτε το αρχαιολογικό μουσείο και το κενοτάφιο του Λεωνίδα, μη παραλείποντας μια βόλτα στα δρομάκια όπου νοιώθει κανείς το βάρος της ιστορίας.

Αφεθείτε και απολαύστε το υπέροχο moto tour του Μάνου  στο βίντεο που ακολουθεί… 

Περισσότερες πληροφορίες για τον Μάνο και το Tripment θα βρείτε εδώ. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε όσα είπε για την ιδέα του γύρω από το «Tripment» στο eirinika.gr

Το κανάλι του tripment στο youtube που ανεβαίνουν τα βίντεο του Μάνου Λιανόπουλου είναι το: https://www.youtube.com/user/tripment

Ο Μάνος ανεβάζει όλες του τις περιπέτειες με βίντεο και φωτογραφίες στο Tripment, σαν γνήσιος ταξιδιωτικός blogger! Βρείτε τον και στη σελίδα του στο facebook, στο Twitter, το Instagram και το Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top