skip to Main Content

Ζήστε ένα κυκλαδίτικο παραμύθι στα σοκάκια και τις παραλίες της Πάρου

Η Πάρος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς των Ελλήνων κι όχι μόνο. Οι ακτές του νησιού σχηματίζουν όμορφες παραλίες (κυρίως στην ανατολική πλευρά του) και φυσικά λιμανάκια. Άλλες πάλι που τοποθετούνται στη βόρεια πλευρά του νησιου, είναι απότομες και βραχώδεις.

Ένα τοπίο τόσο φυσικό και γαλήνιο, συνάμα άγριο και επιβλητικό.

Στο βόρειο τμήμα του νησιού θα δεις να σχηματίζεται ο μεγάλος κόλπος της Νάουσας, ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια του Αιγαίου. Οι άλλοι δύο μεγάλοι κόλποι του νησιού βρίσκονται στα δυτικά (Παροικιά) και στα ανατολικά (Μάρμαρα).

Οι παραλίες του νησιού είναι ιδανικές για όλους, καθώς υπάρχουν και απομονωμένες και οργανωμένες αντίστοιχα, με βράχια ή αμμουδιά.

Αν είστε πιο δραστήριοι και θέλετε να ζήσετε πιο ενδιαφέρουσες στιγμές, η Πάρος θα σας ανταμείψει, καθώς ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ, όπως kite surf και windsurf σε παραλίες  παγκόσμια γνωστές που ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Για τις βραδινές εξόδους σας η Πάρος σας υπόσχεται διασκέδαση έως το ξημέρωμα, απολαμβάνοντας εξωτικά κοκτέιλ, μουσικές, κέφι και δυνατό ρυθμό.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top