Τα gogreek βραβεύτηκαν για το ούζο- τσολιά & μπήκαν στα Ελληνικά Duty Free

18157884 787521064736754 1659122035027389856 N

Με μια νέα διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό packaging και την είσοδό του στα ελληνικά Duty Free, το καλοκαίρι προμηνύεται συναρπαστικό για το brand gogreek.

Το brand gogreek, ένα αμιγώς ελληνικό brand που φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στον τρόπο που παρουσιάζεται η νέα Ελληνικότητα, ετοιμάζεται να γιορτάσει τα τρίτα του γενέθλια τον Ιούλιο του 2017 με δύο σημαντικές επιτυχίες.

Πριν λίγες μέρες, στο πλαίσιο του σημαντικού διεθνούς διαγωνισμού packaging worldstar.org, τα gogreek Collectibles Ouzo Miniatures διακρίθηκαν στην κατηγορία Beverages ως ένα brand που επιτυγχάνει την οπτική μεταμόρφωση ενός εύκολα μεταφερόμενου αντικειμένου, όπως είναι ένα μπουκαλάκι ούζου – μινιατούρα, σε ένα αντικείμενο που προβάλλει διαφορετικές πτυχές του Ελληνικού πολιτισμού, από τις Παραδοσιακές Φορεσιές από όλη την Ελλάδα, ως το Δωδεκάθεο και τους Ήρωες της Ελληνικής Μυθολογίας και Ιστορίας. Κάθε μπουκαλάκι έχει την δική του, μοναδική ιστορία που περιμένει τους ακροατές της.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ο WPO (World Packaging Organisation), ένας μη κερδοσκοπικός, μη κρατικός οργανισμός που έχει ως μέλη του εθνικά και διεθνή ινστιτούτα, ενώσεις, συλλόγους κλπ που ασχολούνται με το packaging σε όλον τον κόσμο, αξιολόγησε 291 projects από 35 χώρες, ενώ προαπαιτούμενο συμμετοχής στο διαγωνισμό ήταν το project να έχει διακριθεί σε έναν τουλάχιστον εθνικό ή διεθνή διαγωνισμό packaging, ο οποίος να αναγνωρίζεται από τον WPO. (http://www.worldpackaging.org/)

Με τα σημεία πώλησης να διευρύνονται διαρκώς, τα προϊόντα διατίθενται πλέον στα Duty Free καταστήματα σε όλη την Ελλάδα (ενδεικτικά: αεροδρόμια, λιμάνια, κρουαζιερόπλοια) και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε Κύπρο και Γερμανία.

Επί πλέον το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.gogreek.gr/ τηλ: 210 6990098 έχει ήδη εξυπηρετήσει παραγγελίες και σε Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο, Νορβηγία, Ελβετία.

Σχετικά με την gogreek

H gogreek είναι μια νέα ιδέα που ως όραμά της έχει την ανάδειξη και διάχυση του Ελληνικού πολιτισμού με την πλέον σύγχρονη προσέγγιση. Ιστορία, Παράδοση, Μυθολογία, είναι τα βασικά σημεία αναφοράς της μάρκας, ενώ οι μινιατούρες ούζου «gogreek the collectibles», ήδη πολυβραβευμένες για το σχεδιασμό και τη συσκευασία τους, αποτελούν το πλέον αναγνωρίσιμο προϊόν της. Χάρις στην πρωτοτυπία τους, τα προϊόντα του brand επιλέγονται όλο και συχνότερα ως εταιρικά δώρα, αλλά και ως δώρα για βαπτίσεις, παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.gogreek.gr

fb: https://www.facebook.com/gogreek.gr

tel: +30 210 699 0098 sales@gogreek.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχόλια μέσω Facebook