skip to Main Content

Ο Nassos Ntotsikas και η νέα κολεξιόν με έμπνευση το χρυσό, τον άργυρο & το μπρούτζο (Φώτο)

Το πρόβλημα της Ελληνίδας είναι ότι δεν έχει βρει το στυλ της και την ταυτότητά της. Θεωρώ ότι οι Ελληνίδες είναι οι πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

είχε δηλώσει σε μια παλιά του συνέντευξη ο σχεδιαστής Nassos Ntotsikas.

Knit Chemistry | Η Nassos Ntotsikas SS 2017 Συλλογή αντλεί την έμπνευση της από την Χημεία και τα μεταλλικά στοιχεία του Περιοδικού Πίνακα: Au, Ar, Cu που αντιστοιχούν στον χρυσό, τον άργυρο και τον μπρούντζο.

”Χημικές ενώσεις” βαμβακιού και μεταξιού, μουσελίνας με μπροκάρ πλέκονται και δημιουργούν υφάσματα στις αποχρώσεις των τριών μεταλλικών στοιχείων, του ροζ και του aqua.

Αέρινα πλεκτά και πολυτελή υφάσματα παίρνουν μία glam αίσθηση, ενώ τα μεταλλικά drape και οι έντονες λάμψεις προσθέτουν μία εντυπωσιακή, βραδινή πινελιά σε μία all day συλλογή.



Η φιλοσοφία του; 
Ο Nassos Ntotsikas επαναπροσδιορίζει το πλεκτό ένδυμα που αποκτά avant-garde ύφος και πολυμορφικότητα. Θαυμάζοντας τις άπειρες δυνατότητες των τεχνικών πλεξίματος και των συνδυασμών τους, με τις μοναδικές εμπνεύσεις που προσφέρουν, το brand Nassos Ntotsikas συστήνει στο κοινό μια εκλεπτυσμένη συλλογή πλεκτών δημιουργιών υψηλής ποιότητας.

Λίγα λόγια για τον σχεδιαστή…

Με σπουδές Ενδυματολογίας και Σχεδίου Μόδας στην Accademia di Costume e di Moda di Roma, ο Nassos Ntotsikas εξειδικεύεται στο πλεκτό και το ύφασμα. Με την εμπειρία από τις συνεργασίες του στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, μεταπηδά στο χώρο της μόδας υψηλών προδιαγραφών και συνεργάζεται με εδραιωμένα ονόματα της βιομηχανίας μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Το 2011 συστήνει το δικό του brand και έκτοτε συμμετέχει αρκετές φορές στην Athens Exclusive Designers Week, όπου και κερδίζει τη διάκριση ‘Best Trendsetter Award’ το 2012. Το 2013 λανσάρει την πρώτη του συλλογή με νυφικές δημιουργίες. Το 2014 το brand Nassos Ntotsikas αποκτά το δικό του atelier, ένα χώρο δημιουργίας και φιλοξενίας στιλιστικών ονείρων ενώ παράλληλα λανσάρει μια δεύτερη σειρά ρούχων με τον τίτλο Pure | Nassos Ntotsikas.

Οι συλλογές του διανέμονται από επιλεγμένους εμπόρους λιανικής σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο και Αίγυπτο.

Περισσότερες πληροφορίες:

nassosntotsikas.com

Facebook: Nassos Ntotsikas

Instagram: Nassos Ntotsikas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top