skip to Main Content

9 Έλληνες σχεδιαστές μαγιό & resortwear- ντεφιλέ στην πιο ωραία πισίνα της Αθήνας

Με μότο το ελληνικό καλοκαίρι, διεξήχθη τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 το πρώτο Greek Resort Design με πολύτιμο σύμμαχο το Dirollo.

Εννέα Έλληνες σχεδιαστές μαγιό και resortwear με πολύ ταλέντο, ένα ειδυλλιακό αστικό τοπίο και όμορφη ατμόσφαιρα συνέθεσαν το πιο hot event της πόλης, στην πιο stylish πισίνα του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι εξορμήσεις στις παραλίες, οι συμμετέχοντες σχεδιαστές παρουσίασαν μέρος των συλλογών τους για το 2017.

O Κωνσταντίνος Μελής με τη συλλογή L.A. Woman συνδύασε sexy πολυτέλεια με eighties rock and roll αισθητική. Η Εύα Φράγκου με τα Lookseri μέσα από το πάντρεμα μοτίβων και χρωμάτων, έδειξε την αγάπη της για το surf. Αισιόδοξα prints και τροπικές λεπτομέρειες πρότειναν οι Άννα Τζελέπη και Ιλόη Χατζησπυρίδη του brand Maa Βoo Swimwear.

Με ανεμελιά και έμπνευση από τα nineties του Λονδίνου, δημιούργησε τη συλλογή της η Μαριλένα Ανδρεάδη από τα MAAN. Την ήρεμη δύναμη της απλότητας μέσα από τη συλλογή Symmetry παρουσίασε η εταιρεία Mitos. Η Δέσποινα Καλογεράκη, σχεδιάστρια των RAW Swimwear, χρησιμοποίησε τα ακαθόριστα σχήματα που δημιουργούνται στην επιφάνεια του μαρμάρου σε απλές γραμμές με τέλειες εφαρμογές.

Τα Sun.Set.Go! με πυρήνα τους το σύγχρονο design και την ύψιστη ποιότητα του Made in Greece αφιέρωσαν την συλλογή τους στα κορίτσια που ξέρουν να χαμογελούν. Η Μαρία & Δανάη Κανελλοπούλου χρησιμοποίησαν γεωμετρικά prints με mix & match, σύμφωνα πάντα με την φιλοσοφία του brand The KNLs. Τέλος, η αυλαία του catwalk έπεσε με τα Yvonni Ntosta Swimwear της Υβόννης Ντόστα, με έμπνευση τα κοράλια και το μπλε του βυθού.

Ο χώρος της πισίνας του Hilton Αθηνών για την ημέρα εκείνη διαμορφώθηκε σε ένα ευφάνταστο catwalk. Κόκκινες και διαφανείς μπάλες Dirollo, μικρές και μεγάλες, διακοσμούσαν την πλέον περιζήτητη πισίνα της πρωτεύουσας.

Μετά το πέρας του show, εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν ειδικά διαμορφωμένο finger food για τη βραδιά με προϊόντα Dirollo, τον πολυτιμότερο σύμμαχο σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Dirollo καπνιστό σε ξυλάκια, φρέσκια mozzarella Dirollo σε macarons, λαχταριστά καναπεδάκια με Dirollo emmental και Dirollo cottage cheese σε mini χωνάκια διακοσμούσαν τις πιατέλες των σερβιτόρων που βρίσκονταν στην pool area κατά τη διάρκεια του after party, με τις μουσικές επιλογές της Μαρίας Παπιδάκη.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της εκδήλωσης έπαιξε το γυναικείο περιοδικό InStyle και το instyle.gr που προέβαλε τις τάσεις για το καλοκαίρι μέσω των social media τόσο από το backstage όσο και από το catwalk του Greek Resort Design.

Το styling των μαλλιών έγινε με προϊόντα της εξατομικευμένης σειράς περιποίησης System Professional, που έχουν ιδιότητες φινιρίσματος και λάμψης. Τα looks ήταν σαφώς επηρεασμένα από το καλοκαίρι, ενώ τα διαφορετικά προϊόντα System Professional που χρησιμοποιήθηκαν σε κάθε μοντέλο εξασφάλισαν ένα total summer look “by the pool”.

Η ομάδα του workshop του Βαγγέλη Χατζή με επικεφαλής τον ίδιο, βασιζόμενη στην μοναδικότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας, δημιούργησε looks που πρωταγωνίστησαν στο catwalk. Μαλλιά πίσω τραβηγμένα, χωρίς καθόλου όγκο με λεία υφή και έντονη λάμψη.

 

Σε φυσικούς τόνους κινήθηκε το μακιγιάζ των μοντέλων που επιμελήθηκε η σχολή Freddy Makeup Stage, όπως επίσης και την περιποίηση των άκρων. Το styling συμπληρώθηκε με πέδιλα, τύπου gladiator από την εταιρεία Nak Shoes και ολοκληρώθηκε με τα χειροποίητα γεμάτα φαντασία γυαλιά ηλίου, Deep Shallow Exposition.

Το νερό ΚΟΡΠΗ και τα premium αναψυκτικά SanPellegrino δρόσισαν τους καλεσμένους του Greek Resort Design κατά την άφιξή τους, ενώ η σχολή Pansik Scuola di Moda συνέβαλε στην καλύτερη διεξαγωγή του event. Τέλος, χωρίς τη βοήθεια του τυπογραφείου Ideas Print τίποτα δε θα ήταν τόσο όμορφο, καθώς επιμελήθηκαν τις περίτεχνες σακούλες της εκδήλωσης καθώς και τις cartes postales πάνω στις θέσεις των καλεσμένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top