skip to Main Content

Η Ελπίδα Νίνου φτιάχνει τσάντες κυριολεκτικά μοναδικές – Ο σύζυγός της Πέτρος Φιλιππίδης μας τις παρουσιάζει με χαρά – Δείτε την κολεξιόν

Το eirinika είδε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης παρουσίασε τις απίστευτες τσάντες της γυναίκας του Ελπίδας Νίνου και εντυπωσιάστηκε. Έτσι ζήτησε από την χορογράφο να πει δυο λόγια για τις μοναδικές δημιουργίες της.

Εκεί όπου το πρωτότυπο συναντά το μοναδικό, εκεί ακριβώς θα ανακαλύψετε τη σειρά γυναικείων τσαντών THINK UNIQUE. Με motto το «Κάθε μέρα είναι μοναδική. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Κάθε σκέψη είναι μοναδική.

 

 

 

 

Αυτό που κρατάς είναι μοναδικό. Σκέψου μοναδικά», η χορογράφος, Ελπίδα Νίνου δημιούργησε με ευαισθησία στην πρώτη ύλη και φαντασία στο σχεδιασμό μια σειρά από χειροποίητες τσάντες που απευθύνονται σε όλους τους τύπους γυναικών.

Η αναζήτηση για κάτι διαφορετικό όσο και ξεχωριστό συνδυάστηκε με τη δημιουργική έμπνευση και το αποτέλεσμα είναι η σειρά THINK UNIQUE.

Όλα ξεκίνησαν ένα απόγευμα που η χορογράφος επισκέφθηκε την πολύ καλή της φίλη, Κατερίνα Κρεμμύδα (Trade and construction curtain) η οποία ασχολείται με υφάσματα.

 

Στο χώρο της υπήρχαν παντού σκορπισμένα  υφάσματα κάθε είδους, τα οποία δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ξανά. Εκείνη την ώρα γεννήθηκε αυτόματα η ιδέα όλα αυτά να ανακυκλωθούν και να προκύψει κάτι εντελώς καινούργιο.

 

 

 

 

Στόχος της Ελπίδας Νίνου είναι να δημιουργεί πρακτικές τσάντες που θα μπορεί κάθε γυναίκα να φορά από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά και να τις συνδυάζει ανάλογα με το στυλ και τη διάθεσή της.

Σύγχρονη οπτική και ρετρό στυλ «παντρεύονται» δίνοντας σε κάθε τσάντα και, κατ’ επέκταση, σε κάθε γυναίκα τη μοναδικότητα που τους αξίζει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σχόλια μέσω Facebook

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top