skip to Main Content

Η νέα τσάντα «Elαni» ενώνει την Κέρκυρα με το Σουφλί & την Zeus+ Dione με την Salty Bag

Η ομορφιά, ο μύθος και η αίσθηση του ταξιδιού στην θάλασσα φέρνουν σε συνεργασία την ZEUS+ΔΙΟΝΕ και την Salty Bag για την δημιουργία της ‘Elani’, της τσάντας που ενώνει την Κέρκυρα με το Σουφλί και την καινοτομία με την ελληνική παράδοση.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή της, στα γραφεία της εταιρίας ZEUS+ΔΙΟΝΕ, στην οδό Τάκη 6-8 Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας στις 18:00.

Τα χειροποίητα κορδόνια από μετάξι σε συνδυασμό με τα παροπλισμένα πανιά, συνθέτουν μια τσάντα που εκφράζει το πάθος της ZEUS+ΔΙΟΝΕ για εκλεπτυσμένη χειροτεχνία, εμπνευσμένη από τη πλούσια ελληνική κληρονομιά και σύγχρονο σχεδιασμό, με τη δημιουργική επαναχρησιμοποίηση ιστίων, χειροτεχνίας και πολυτέλειας της Salty Bag.

Η “Elani” πήρε την ονομασία της, από τον ομώνυμο πανέμορφο οικισμό στη Χαλκιδική, σχεδόν στη μέση της απόστασης ανάμεσα στην Κέρκυρα στον τόπο που κατασκευάστηκαν οι τσάντες, και το Σουφλί όπου δημιουργήθηκαν τα μεταξωτά χερούλια.

H ZEUS+ΔΙΟΝΕ πήρε το όνομα της από τους γονείς της Αφροδίτης, τη Θεά της αγάπης, της ομορφιάς και της αιώνιας νεότητας που αναδύθηκε από την θάλασσα. Το στοιχείο της θάλασσας αποτελεί και το επίκεντρο των ιστορικών διαδρομών των πανιών που διατυπώνουν οι περιπετειώδεις αφηγήσεις κάθε αντικειμένου που παράγεται από την Salty Bag.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι στην θάλασσα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top