skip to Main Content

Άκρως καλοκαιρινή και ταξιδιάρικη η νέα συλλογή αξεσουάρ «A to Z Greek» – Τσάντες, εσπαντρίγιες, σαγιονάρες… όνειρο! (ΦΩΤΟ)

Ριγέ καλοκαιρινά φορέματα και εσπαντρίγιες στα χρώματα της θάλασσας, ψάθινα καπέλα και τσάντες, σαγιονάρες όλα θα τα βρούμε στα πολύ επιτυχημένα summer accessories του Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη.

Ο δημιουργός του αγαπημένου summer brand «A to Z Greek» εμπνέεται από το ελληνικό καλοκαίρι και μας χαρίζει μοναδικά κομμάτια που προσδίδουν στυλ και απόψη σε κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνιση.

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή, που θα την βρούμε στα πολυκαταστήματα attica του “Golden Hall”, έχει άρωμα θάλλασας και χρυσαφένιας αμμουδιάς, φρούτα του καλοκαιριού και υπέροχες ηλιόλουστες ημέρες.

Είναι μέρος μιας πολυσυλλεκτικής συλλογής με έντονη προσωπικότητα, χρώματα γεμάτα ζωντάνια και παιχνιδιάρικες αντιθέσεις.

Κάθε προϊόν του brand «A to Z Greek» είναι χειροποίητο και δημιουργείται με υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά υλικά.

Λατρέψαμε τις σαγιονάρες με σχέδιο τα καρπούζια, τα ριγέ σακίδια πλάτης με τα γαϊδουράκια πάνω στο άσπρο-μπλε φόντο, τα νεσεσέρ με τα μπλε ματάκια. Μα πάνω από όλα ερωτευθήκαμε τις πετσέτες παραλίας με τον καινοτόμο σχεδιασμό που τους επιτρέπει να «τσαλακώνονται» χωρίς να αλλοιώνεται το σχήμα τους.

Στη σειρά footwear έχουν προστεθεί τα πιο funky pool slides και τα mules. Η σειρά είναι άκρως θηλυκή, αλλά παράλληλα βγάζει ένα boho chic style με διακριτικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από ελληνικά μοτίβα. Πρωταγωνιστούν το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος… Όλα μοναδικά όπως πρόκειται να είναι και οι εμφανίσεις σας φέτος το καλοκαίρι!

Ανακαλύψτε όλη την collection A to Z Greek γα το 2018 και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια στο Instagram ή το Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top