skip to Main Content

Made in Greece τα AtoZGreek: Κομψά, αυθεντικά και χαριτωμένα summer accessories με άρωμα Ελλάδας!

Η ομορφιά, η απλότητα και η ξεγνοιασιά του ελληνικού καλοκαιριού αποτυπώνονται στα summer accessories AtoZGreek με την υπογραφή του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, που επιστρέφουν το φετινό καλοκαίρι για να γεμίσουν τις εξορμήσεις μας με περισσότερο χρώμα και παιχνιδιάρικη διάθεση!

Για το καλοκαίρι 2017, τα AtoZGreek προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία υλικών & σχεδίων, που περιλαμβάνει τις χαρακτηριστικές δημιουργίες του beach brand, που έχουν αγαπηθεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και νέες προτάσεις.

Στη φετινή συλλογή AtoZGreek προστίθενται για πρώτη φορά χειροποίητες εσπαντρίγιες στο χαρακτηριστικό ριγέ μπλε / λευκό μοτίβο του brand, εμπλουτισμένες με την ισπανική παράδοση και τεχνογνωσία.

Τα αναγνωρίσιμα πλέον prints, το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος, κοσμούν τον 100% βαμβακερό καμβά, ενώ οι σόλες προέρχονται αποκλειστικά από την Ισπανία, σύμφωνα με το fayscontrol.gr.

Το Ηλιοβασίλεμα στην Ίο, το χαριτωμένο παπί Mr. Duckie, το πρώτο Παγωτό του καλοκαιριού, ένα Φιλί γεμάτο αλμύρα και πάθος, έρχονται για να προστεθούν στα κλασικά designs της σειράς και να μας «ταξιδέψουν» στα καλοκαίρια των παιδικών μας χρόνων.

Παράλληλα, κάθε τσάντα AtoZGreek γίνεται φέτος ακόμα πιο ξεχωριστή, χάρη στην προσθήκη ευφάνταστων και χρωματιστών pins!

Ο designer Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης πειραματίζεται επίσης και με τις πρώτες ύλες. Τα τρία αγαπημένα prints, το Μάτι, το Καρπούζι και ο Γάιδαρος, ράβονται πάνω σε clutches από φυσικό καμβά, με μπλε, μαύρες και φωτεινές κίτρινες ρίγες και λουρί από δέρμα, για all day, summer chic εμφανίσεις.

Κομψά, αυθεντικά και χαρούμενα, τα summer accessories AtoZGreek έχουν καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να γίνουν πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο, υπενθυμίζοντας ότι η ζωή μας πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του AtoZGReek.

 

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 4 Μαίου του 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top