skip to Main Content

Made in Greece η νέα συλλογή Doca- Με επιρροές από τη δεκαετία 60-70 τα μοδάτα σχέδια δημιουργούν τα νέα Trends (φώτο)

Η νέα συλλογή DOCA δέχεται επιρροές από τις δεκαετίες του 1960 & 1970.

Επηρεάζεται από το punk κίνημα συνδυάζοντας έτσι το κλασσικό στυλ με την up-to-date αισθητική. Γνωρίστε την νέα collection DOCA μέσα από τα δυο trends που προτείνει για τον φετινό χειμώνα.

Noir.

Η νέα τάση που προτείνει η DOCA για την νέα σεζόν είναι ένα ταξίδι στον απόκρυφο κόσμο της μαγείας και της απόκοσμης ομορφιάς. Η Noir επικεντρώνεται στο σκοτεινό ρομαντισμό και τις γοτθικές επιρροές μέσα από απλές σιλουέτες επενδύοντας όμως στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Τα αξεσουάρ, ρούχα και κοσμήματα της συλλογής έχουν αναφορές στη σκοτεινή πλευρά της φύσης και εμπνέονται από τους μύθους και τα παραμύθια.

extravagant λεπτομέρειες κυριαρχούν στην τάση.

More is more:

Εδώ ο μαξιμαλισμός συναντά τον μυστικισμό και το εκκεντρικό στυλ ενισχύοντας τη ρομαντική, εσωτερική διάθεση που αποπνέει η συλλογή.

Τα «απαραίτητα» κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας εκσυγχρονίζονται και αντικαθίστανται από up-to-date συνδυασμούς. Prints, περίτεχνα υφάσματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες διακρίνουν το στυλ της νέας σεζόν.

Σε έναν κόσμο κορεσμένο από διάφορα «πράγματα» και συνεχή πίεση, η τάση Origins υποστηρίζοντας τις αρχές “back to basics” και “less is more”, έρχεται να δώσει αξία στον βραδύτερο ρυθμό ζωής, περικλείοντας πάντα τη δεξιοτεχνία και τα διαχρονικά στυλ.

Αρχίζοντας το ταξίδι μας από το παρελθόν η DOCA και η νέα τάση Origins, μας προσκαλεί να εστιάσουμε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία και έχουν δοκιμαστεί με την πάροδο των χρόνων. Η λειτουργικότητα αποτελεί το κλειδί.

Τα νέα σχέδια έχουν vintage αισθητική κάτι που αντικατοπτρίζεται στην σειρά. Οι επιρροές από την δεκαετία του `60 και `70 είναι εμφανής σε ολόκληρη την συλλογή. Τα σχέδια σε αυτή την τάση είναι σύγχρονα αλλά και οικεία, χρησιμοποιώντας ρετρό μεσαίες αποχρώσεις, κλασικά δέρματα, μαλλί και άλλα στερεά υλικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top