skip to Main Content

“Made in Greece” το πρώτο Γούρι του 2020 έχει την μορφή του Μινώταυρου – συμβολίζει την εσωτερική μας δύναμη – δια χειρός Πολίνας Έλλις (φώτο-βίντεο)

Η Πολίνα Σαπουνά Έλλις εμπνέεται από τον μύθο του Μινώταυρου και δημιουργεί για το 2020, ένα ιδιαίτερο γούρι, για να συμβολίσει την κρυμμένη δύναμη που έχουμε όλοι μέσα μας!

Με τη δύναμη αυτή και με την σωστή υποστήριξη μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να προσδιορίσουμε την αλήθεια μας!

Όπως ο Θησέας που σύμφωνα με τον αρχείο μύθο κατάφερε να εξουδετερώσει τον Μινώταυρο και να βγει στο φως χάρη στον Μίτο της Αριάδνης.

Διαβάστε επίσης: «A Jewel Made in Greece»: Η Πολίνα Σαπουνά Έλλις και τα εκπληκτικά κοσμήματα-γλυπτά που δημιουργεί

Ο Ταύρος και τα ιερά κέρατα καθοσιώσεως, ισχυρότατος συμβολισμός Δύναμης και Αναγέννησης στον Μινωικό Πολιτισμό γίνεται μινιμαλιστικό κόσμημα με σύγχρονη αισθητική.

Διαβάστε επίσης: Made in Greece το Mitos Charm της Polina Ellis: Περίτεχνα βραχιόλια από σπάγκο – Γούρια 2019 με έμπνευση τον περίφημο μίτο της Αριάδνης

Φορέστε το σε μενταγιόν, δαχτυλίδι, βραχιόλι και μανικετόκουμπο, σε ασήμι, χρυσό αλλά και χρυσό 18 κτ με διαμάντια.
Για γυναίκες και άνδρες.

Θα το βρείτε στο στο Showroom Εμμ. Μπενάκη 4, Κηφισιά,στο eshop μας www.polinaellis.com καθώς και στο Μουσείο Μπενάκη, Κουμπάρη 1, και σε επιλεγμένους συνεργάτες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top