skip to Main Content

Made In Greece η Μυρτώ Αναστασοπούλου: Δημιουργεί τα πιο classy & chic κοσμήματα που έχουμε δει

Οι συλλογές της Μυρτώς αντικατοπτρίζουν τον ενθουσιασμό της για τη γλυπτική διάσταση του κοσμήματος.

Το δημιουργικό της ταξίδι εμπεριέχει την εξερεύνηση των μορφών και των σχημάτων και πως αυτά δημιουργούν μία αφήγηση σε σχέση με τον άνθρωπο και το ανθρώπινο σώμα.

Της αρέσει να εξερευνεί διαφορετικά πεδία έμπνευσης. Από την μελέτη της φύσης, στην αισθητική της αρχιτεκτονικής και της γλυπτικής, δημιουργεί ένα συνδυαστικό, απεικονιστικό λεξιλόγιο που παίρνει μορφή και ζωντανεύει μέσα απο τα σχέδια της.

Το παρελθόν της στη σκηνογραφία και τη γλυπτική την έχουν εφοδιάσει με μία αγαπη για την φόρμα και την λεπτομέρια καθώς και με έμπειρα, εξασκημένα χέρια.

Όπως δηλώνει η ίδια: ”To κόσμημα έχει την απίστευτη ιδιότητα να μπορεί να αγγίζει την ψυχή του ανθρώπου, ως εκ τούτου το ταξίδι του σχεδιασμού είναι μία συναρπαστική αλληλεπίδραση της προσωπικής έκφρασης με τις ανθρώπινες σχέσεις.”

Είτε δημιουργώντας οργανικά κοσμήματα είτε γεωμετρικά, η ιδέα της φόρμας, της ρευστότητας και της κίνησης διαχέεται σε όλες τις δημιουργίες της. Στέρεες, αλλά όχι στατικές, οι φόρμες της δίνουν την αίσθηση ότι εξελίσσονται πέρα από τα όρια τους.

Η Μυρτώ δημιουργεί με αγάπη και προσήλωση για την ίδια την φύση του κοσμήματος, μία τέχνη εξωστρεφή, μια γιορτή της ανθρώπινης επιθυμίας να διακοσμήσει το σώμα προκειμένου να εκφράσει τις προσωπικές προτιμήσεις και την μοναδικότητα του κάθε χαρακτήρα.

Τα κοσμήματα της κυρίας Αναστασοπούλου διατίθενται στο i-D store.

i-D STORES

Κολωνάκι : Κανάρη 12
Golden Hall

Το άρθρο αναρτήθηκε πρώτη φορά στο eirinika.gr στις 15 Δεκεμβρίου 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top