skip to Main Content

Απαλές, χρωματιστές, καλοκαιρινές – Οι νέες πετσέτες της Sun Of A Beach είναι απλά υπέροχες

Οι διάσημες, πολυτελείς πετσέτες θαλάσσης του Sun Of A Beach ήρθαν και φέτος το καλοκαίρι να κλέψουν την παράσταση.

Απαλές όσο το βελούδο, χρωματιστές με prints, floral, μονόχρωμες, σε πιο παλ ή πιο φωτεινές, καλοκαιρινές αποχρώσεις, όποια επιλογή κι αν κάνετε θα την ευχαριστηθείτε.

Κι όχι μόνο αυτά… Αλλά και πανέμορφα tropical prints, παραδοσιακά ελληνικά μοτίβα με μοντέρνες πινελιές και τυπώματα με ζώα της θάλασσας, είναι μερικά μόνο από τα κύρια θέματα της SS18 συλλογής τα οποία εκτείνονται σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως πετσέτες θαλάσσης, pouches και άλλα αξεσουάρ.

Η εταιρία Sun Of A Beach ιδρύθηκε το 2012. Για τις δημιουργίες της αντλεί έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την καταγάλανη θάλασσα και τις ολόχρυσες παραλίες, δημιουργώντας πετσέτες θαλάσσης, pouches και αξεσουάρ που συνοδεύουν τις πιο υπέροχες αναμνήσεις μας.

Πίσω από το  πολύ γνωστό κι αγαπημένο brand βρίσκονται η Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου, οι οποίες έχουν κατορθώσει να μετατρέψουν την παραδοσιακή πετσέτα θαλάσσης στο απόλυτο fashion statement αξεσουάρ, τοποθετώντας το Sun Of A Beach στο επίκεντρο της προσοχής κάθε καλοκαίρι.

Από το λογότυπο και τα τυπώματα μέχρι την αδιαπραγμάτευτα άριστη ποιότητα των προϊόντων, το brand αποσκοπεί στη δημιουργία ξένοιαστων, θερινών αναμνήσεων. Χειροποίητα και 100% Ελληνικά, τα προϊόντα Sun Of A Beach κρατούν ζωντανή την καλοκαιρινή ευτυχία και μας συνοδεύουν σε κάθε ταξιδιωτική περιπέτεια.

Δείτε περισσότερα από τη συλλογή της Sun of a Beach στο επίσημο site ή το facebook και το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top