skip to Main Content

Love.Play.Laugh: Ένας ηλεκτρονικός παραμυθένιος κόσμος για τα παιδιά με παιχνίδια, είδη διακόσμησης, φαγητού & όλα τα καλούδια για τους μικρούς μας αγγέλους

Love γιατί η αγάπη είναι το πιο δυνατό συναίσθημα, Play γιατί μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους και μαθαίνουν διαρκώς νέα πράγματα, Laugh γιατί το γέλιο είναι πηγή της ζωής, αλλά και ο πιο τρυφερός κώδικας επικοινωνίας.

Με γνώμονα τις τρεις αυτές λέξεις χτίστηκε η φιλοσοφία και το όραμα του LOVEPLAYLAUGH, μίας ξεχωριστής online παιδικής μπουτίκ.

Όλα ξεκίνησαν λίγους μήνες πριν όταν η οικογένεια του LOVEPLAYLAUGH αποφάσισε να φτιάξει όλες εκείνες τις μικρές παραμυθένιες λεπτομέρειες που θα στόλιζαν τα δωμάτια των παιδιών της καθεμιάς από τις ιδρύτριες. Η αγάπη τους για δημιουργία και η παρότρυνση των “μαμαδo-φιλεναδων” τους που ήθελαν κι εκείνες να έχουν κάποιο από τα handmade πράγματα πουέφτιαχναν, αλλά και η επιθυμία για ένα διακοσμημένο δωμάτιο όπως εκείνα τα παραμυθένια που χαζεύουμε στο pinterest και τα περιοδικά, τις οδήγησε στη γέννηση του loveplaylaugh.

Μια ηλεκτρονική παιδική μπουτίκ με είδη διακόσμησης… και όχι μόνο, που τώρα πια με ένα κλικ κάθε μαμά μπορεί να διαλέξει μόνο τα πιο πρωτότυπα είδη για τη διακόσμηση του παιδικού δωμάτιου, το παιχνίδι, το φαγητό αλλά και για να κάνει τα πιο ξεχωριστά δώρα.

Στο e-shop εκτός από τις handmade δημιουργίες του brand loveplaylaugh φιλοξενούνται και εταιρείες με μοναδικα προϊόντα από όλο τον κόσμο για τους μικρούς μας θησαυρούς. Κι επειδή… οι ιδέες δεν σταματάνε ποτέ, κάθε σεζόν θα βρίσκετε και limited edition προτάσεις!

Περισσότερες πληροφορίες:

LOVE.PLAY.LAUGH
Αγίου Όρους 4, Μαρούσι
15123, Ελλάδα
1ος Όροφος

Τηλ. +30 2106857590
Κιν. +30 6936849434

Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top