skip to Main Content

“Made in Greece” η νέα Hospitality Collection της Sun of a Beach – To ελληνικό brand που μετέτρεψε τις πετσέτες θαλάσσης στο απόλυτο fashion statement αξεσουάρ (φώτο)

Η Sun of a Beach, το γνωστό premium brand που έχει μετατρέψει τις παραδοσιακές πετσέτες θαλάσσης στο απόλυτο fashion statement αξεσουάρ και έχει καταφέρει να είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα Ελληνικά brands σε 150 σημεία πώλησης σε 22 χώρες, δημιουργεί τη νέα ολοκληρωμένη συλλογή, Hospitality Collection ,αποτελούμενη από 100% Ελληνικές πετσέτες για ξενοδοχεία και βίλες.

Οι πετσέτες της Hospitality Collection είναι χειροποίητες, από εξαιρετικές πρώτες ύλες,όπως ελληνικό και αιγυπτιακό βαμβάκι, παρέχοντας στους επισκέπτες των ξενοδοχείων την casual πολυτέλεια ενός premium brand.

Η αδιαπραγμάτευτα άριστη ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χρώματα, τα μοντέρνα σχέδια και μοτίβα που ξεχωρίζουν είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της Sun of a Beach Hospitality Collection που έρχεται να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχείων και να συμβάλει στην εμπειρία των επισκεπτών.

Η Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου, δημιουργώντας τη Hospitality Collection, η οποία αποτελείται από Pool/ Beach Towels, In-room Towels, Complimentary Gifts, Spa, In-room & Hotel Boutique, απευθύνονται σε όλους τους ξενοδόχους που θέλουν να προσθέσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στις παροχές τους.

Η εταιρεία ήδη μετράει αρκετές επιτυχημένες συνεργασίες με πολύ γνωστά ξενοδοχεία, όπως το St. George Lycabettus, Semiramis, Domes Noruz Chania, Grace Santorini & Mykonos, Daios Cove και Belvedere Mykonos.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη HospitalityCollection και το brand SunofaBeach μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://sunofabeach.com/hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top