skip to Main Content

Η νέα κολεξιόν SS21 της Etoile Coral μάς ταξιδεύει στην Ύδρα – Aέρινα υφάσματα από μετάξι & βαμβάκι, με περίτεχνα κεντήματα

Η γυναίκα της Etoile Coral για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2021 ταξιδεύει στο αρχοντικό νησί του Αργοσαρωνικού και εμπνέεται απ’ το κοσμοπολίτικο κλίμα του, φορώντας αέρινα υφάσματα από μετάξι και βαμβάκι, με περίτεχνα κεντήματα.

Κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και κάθε ένα διηγείται μια ξεχωριστή ιστορία.

Η Hydra Collection παρουσιάστηκε πρόσφατα στις σελίδες της βρετανικής VOGUE (τεύχος Μαρτίου 2021) αλλά και στην ιστοσελίδα της www.vogue.co.uk και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και σε resort hotels.

Με εξειδίκευση στο resortwear και έμφαση στη bohemian chic αισθητική, οι συλλογές της Etoile Coral εξάγονται σήμερα σε όλη την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία, ντύνοντας τη σύγχρονη world traveler.

Δημιουργίες της Etoile Coral έχουν φορέσει καταξιωμένες Ελληνίδες, η κάθε μία στον τομέα της, όπως δημοσιογράφοι, πολιτικοί, τηλεοπτικές προσωπικότητες, διακεκριμένες bloggers και influencers.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν η Πόπη Τσαπανίδου, η Ελένη Μενεγάκη, η Ειρήνη Νικολοπούλου, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Αλεξία Τασούλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Μαρία Ηλιάκη, η Φωτεινή Αραμπατζή, η Μαρία Σπυράκη και η Βίκυ Καγιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top