skip to Main Content

Οι πρώτες φωτογραφίες πριν από την επίδειξη μόδας της Μαίρης Κατράνζου στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο

Η μεγάλη στιγμή έφτασε.  Η διεθνής σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου παρουσίασε τις εκπληκτικές δημιουργίες της στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο εχθές.

Το πολυαναμενόμενο catwalk της διάσημης Ελληνίδας δημιουργού έλαβε χώρα παρουσία πολλών προσωπικοτήτων της μόδας, της δημοσιογραφίας και του πολιτισμού.

Πρόκειται για μία   σπουδαία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» που διοργανώνεται  από το Σωματείο και την Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου  στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Τατιάνα Μπλάνικ- Θέμις Ζουγανέλη
Η εκδήλωση έχει για πολλούς λόγους ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ειδική βαρύτητα

 

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου θα υποδεχτούν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά όπου η σχεδιάστρια θα παρουσιάσει μια made to measure συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Κατράντζου ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση της Μονάδας σε Κέντρο Αριστείας μέσα από την αγορά νέων μηχανημάτων και μέσα από διεθνείς συνεργασίες όπως με το Dana Farber Cancer Institute του Πανεπιστημίου του Harvard.

Τατιάνα Μπλάνικ – Θέμις Ζουγανέλη

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο με μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά για πρώτη φορά παραχώρησε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την ξεχωριστή αυτή βραδιά θα βρεθούν εκεί και αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προκειμένου να σταλεί από όλους μαζί ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου με την Ιταλίδα δημοσιογράφο της La Rebublica που φοράει ένα συγκλονιστικό φόρεμα Mary Katranzou

Η Ειρήνη Νικολοπούλου με την Angela Mininni Iannuzzi διευθύντρια του οίκου Bulgari

Αξίζει να σημειωθεί ότι ηκολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου είναι εμπνευσμένη εξολοκλήρου από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και συγκεκριμένα από τις ιδέες που γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα την εποχή του 5ου αιώνα π.Χ.

Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης υπογράφει ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οποίος δημιούργησε μια μουσική σύνθεση ειδικά για τη βραδιά .

 

 

Ανυπομονώντας για τη μεγάλη στιγμή οι κομψές κυρίες που συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Cape Sounio είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να θαυμάσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο ναό του Ποσειδώνα.

To eirinika.gr ήταν εκεί και σήμερα στο Made in Greece news σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες πριν από την πολυαναμενόμενη επίδειξη μόδας της Μαίρης Κατράντζου στο ναό του Ποσειδώνα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top