skip to Main Content

Τhemis Z: Η κλασάτη συλλογή με φουστάνια, φούστες, πουκάμισα, Deux Pieces της Ελληνίδας σχεδιάστριας (φωτό)

 

Η Themis Zouganeli είναι σχεδιάστρια  του brand THEMIS Z, καθώς και σχεδιάστρια των Dior Maison και Atelier Swarovski.

 

 

Ο τρόπος ζωής της και η αισθητική της επηρεάστηκαν από τις αναμνήσεις της από την Αθήνα και την πλούσια πολιτιστική της κληρονομιά, τα καλοκαίρια που ξεφεύγουν στην ελευθερία και την ομορφιά της Μυκόνου, και κυρίως από την ιστορία της οικογένειάς της.

 

Δείτε επίσης: Η Θέμις Ζουγανέλη έβαλε τις μοδίστρες της να ετοιμάσουν καλής ποιότητας μάσκες & τις προσφέρει δωρεάν στο υπέργειο Υγείας – Διέκοψε την παράγωγη ρούχων της

 

Ο Έλληνας πατέρας της Κώστας Ζουγανέλης είχε πάθος με την διασκέδαση και είχε δικά του club στο νησί των Ανέμων αλλά και την Αθήνα. Τα νυχτερινά μαγαζιά του φημίζονταν για το στιλ, τη ζωντανή ατμόσφαιρα και άφησαν το σημάδι τους στην νυχτερινή ζωή του νησιού, ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1960.

Fernada Kyma Ruffled Dress

Kyklos Gold Skirt

Kyklos Mini Dress

Η Πολωνή μητέρα της, που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, εργάστηκε ως στυλίστρια μόδας και συγγραφέας στο Harper’s Bazaar και ψηφίστηκε ως μια από τις καλύτερες ντυμένες γυναίκες της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Έχοντας επίσης σχεδιάσει τους εσωτερικούς χώρους των νυχτερινών κέντρων του συζύγου της, προκάλεσε στην κόρη της μια βαθιά αγάπη για τις τέχνες – εσωτερική διακόσμηση και μόδα μεταξύ άλλων.

 

Δείτε επίσης: Θέμις Ζουγανέλη: Τα ελληνικά πιάτα της περίφημης σχεδιάστριας στο υπέροχο κατάστημα του Dior (φωτό)

 

 

 

Έχοντας στον νου την αυθεντικά free spirit ζωή της Μυκόνου στα 70s και βασισμένη στις συναρπαστικές εξιστορήσεις του πατέρα της Κώστα Ζουγανέλη, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδίασε μια capsule συλλογή που αποτελείται από τα απαραίτητα κομμάτια μιας resort γκαρνταρόμπας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για το καλοκαίρι του 2020, η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από τα φυσικά υλικά και τις ρευστές φόρμες και δημιούργησε μια συλλογή από μάξι φορέματα, φούστες και ανάλαφρα πουκάμισα, όλα διακοσμημένα με τα αρχαιοελληνικής αύρας μοτίβα του brand.

 

 

 

 

 

 

Τα φετινά της σχέδια που μπορείτε να βρείτε στο themisz.com, εμπνευσμένα από τον φημισμένο Μαίανδρο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού που δημιουργούν στα ρούχα ένα πολύπλοκο μοτίβο.

Salome Maze Silk Wrap Skirt

Maze Silk Shirt

Carolina Kyma Kimono

Delia Summer Dress

Αμέτρητοι χρωματικοί συνδυασμοί σε φορέματα φούστες και πουκάμισα σας περιμένουν για ένα υπέροχο και στυλάτο καλοκαίρι….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top