skip to Main Content

Alisahne: Τα minimal μαγιό της Σοφίας Καραγιάννη – Resort σύνολα για αιθέριες Ελληνίδες με μυστήριο & θηλυκότητα (φωτό)

Αλισάχνη είναι το ίχνος που αφήνει το άγγιγμα της θάλασσας και η made in Greece φίρμα Alisahne αφήνει σίγουρα τα ίχνη της σε όσες γυναίκες αγαπούν το όμορφο και ποιοτικό ντύσιμο.

Σαν ένα ταξίδι στις αισθήσεις της Μεσογείου, σε έναν “μαγικό” συνδυασμό από κρούστα αλατιού, θεραπευτικών ηλιαχτίδων και μυστικιστικών αποχρώσεων του ουρανού η Alisahne, ενθουσιάζει την σύγχρονη Ελληνίδα.

Swimwear και Resort Wear σχέδια σε exclusive, αιθέριες συλλογές για γυναίκες που αποδέχονται το μυθικό μυστήριο της θηλυκότητάς τους.

Η Alisahne “γεννήθηκε” τη στιγμή που ένα καλοκαιρινό κύμα “αγκάλιασε” τον ήλιο και φίλησε τα βότσαλα της χρυσής ακτής, η λαμπερή κόρη που προέκυψε από τον παιχνιδιάρικο χορό ανάμεσα στην απαλή θάλασσα της Μεσογείου και τη φιλόξενη γραμμή φωτεινών ακτών.

Η συλλογή είναι η ενσάρκωση του πνεύματος της Alisahne, το θεϊκό πλάσμα… Mια μούσα με εξαιρετική εσωτερική και εξωτερική ομορφιά, γοητεία και κομψότητα, που συμβολίζει την ίδια την ουσία της θηλυκότητας.

Μινιμαλισμός, σεβασμός στο γυναικείο σώμα και την θηλυκότητά του, υπέροχα κοψίματα και υφάσματα υψηλής ποιότητας συνθέτουν την φιλοσοφία του brand.

Η Alisahne φέρνει μια χαρακτηριστική σχεδιαστική αισθητική, ενσωματώνοντας διεθνείς τάσεις και επιρροές πάντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Οι συλλογές της είναι χειροποίητες και εντελώς Made in Greece – φτιάχνονται στην Ελλάδα με μεγάλη αφοσίωση από εξειδικευμένες ομάδες.

Τα υφάσματα και τα αξεσουάρ που κοσμούν τα ενδύματα και τα μαγιό προέρχονται από την Ιταλία, τη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες και χαρίζουν στα μοναδικά κομμάτια του brand κομψότητα, ανθεκτικότητα και άνεση.

Τα κολακευτικά κοψίματα της collection αγκαλιάζουν το σώμα και τις γυναικείες καμπύλες…

Τα χρώματα, οι υφές και τα μοναδικά τυπώματα που πλαισιώνουν τις συλλογές μαζί με τα Kissing floor μήκη, την άψογη εφαρμογή, καθώς και τις Lycras με αίσθηση βελούδου που διατηρούν τη φόρμα τους και δεν αλλοιώνονται από την υπεριώδη ακτινοβολία, είναι όλα αυτά που κάνουν τις δημιουργίες της Alisahne μια μοναδική εμπειρία μυστικιστικής διάθεσης και συναίσθησης στο Resort wear.

Who is who

(Σοφία Καραγιάννη, photo: alisahne.com)

Η Σοφία Καραγιάννη είναι η «έμπνευση» πίσω από την ALISAHNE.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, την διακατείχε ανέκαθεν πάθος για τη μόδα.

Η Σοφία έχει πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση και Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ ακολούθησαν επιπλέον τίτλοι σπουδών και διπλώματα στον τομέα της Διοίκησης και του Μάρκετινγκ.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για την Σοφία να ακολουθήσει το όνειρό της, συμβάλλοντας και εκείνη στον αέναα δημιουργικό κόσμο της μόδας. Στην προσπάθειά της να διευρύνει περαιτέρω τις δεξιότητές της στον πολύ δυναμικό αυτό χώρο, συνέχισε τις σπουδές της λαμβάνοντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, με ιδιαίτερη έμφαση στο σχέδιο μόδας.

Ο συνδυασμός ενός ισχυρού υπόβαθρου στη διοίκηση επιχειρήσεων με την δημιουργική της κλίση στην μόδα, οδήγησαν στην γέννηση ενός αποτελέσματος μοναδικής αισθητικής, που εμπνέεται από την διαφορετικότητα, την τέχνη του συγκερασμού αντίρροπων στοιχείων.

Οι δημιουργίες της Σοφίας προσφέρουν μια φρέσκια προσέγγιση στην αγορά, καθώς ενσωματώνουν την κομψότητα του μινιμαλισμού, τον σεβασμό στο γυναικείο σώμα και την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων σε συνδυασμό με υψηλές προδιαγραφές παραγωγής και έμφαση στις λεπτομέρειες.

Αυτές οι δημιουργίες είναι κάτι παραπάνω από ενδύματα. Είναι η αποκορύφωση του πάθους της σχεδιάστριας σε συνδυασμό με το όραμά της για τη μόδα που εμπλουτίζεται από τη μαγεία του Ελληνικού καλοκαιριού.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα σχέδια στο alisahne.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top