skip to Main Content

KLOTHO: Η νέα συλλογή του brand resort wear από την Κρήτη – Έχει κατακτήσει όλο τον πλανήτη (Φωτό)

Γυναίκες υφάντρες από την Κρήτη αναβιώνουν την τέχνη τους δημιουργώντας συλλογές με μεγάλη πολιτισμική αξία.

Το Klotho ξεκίνησε το 2015 και πήρε το όνομά του από τη μοίρα Κλωθώ, κόρη του Δία, η οποία ύφαινε τις ζωές των ανθρώπων.

Το brand έχει στόχο να επαναφέρει και να ενσωματώσει στη σύγχρονη καθημερινότητα μία πανάρχαια τέχνη που τα τελευταία χρόνια έχει τελείως παραγκωνιστεί στη χώρα μας.

Γυναικεία ρούχα, καφτάνια και τσάντες από τις συλλογές Klothο, χαρακτηρίζονται από σύγχρονη αισθητική και πολιτισμική αξία βρίσκονται ήδη σε πολλά concept stores στην Ελλάδα.

Αντικείμενα διακοσμημένα με σχέδια κεντημάτων από τη συλλογή του Μουσείου Μπενάκη, γνωστά ιστορικά μοτίβα που χαρακτηρίζονται από καθαρές, γεωμετρικές γραμμές και μίνιμαλ επιρροές βαθιά ριζωμένες στην απλότητα της κλασσικής Ελλάδας.

Οι συλογές Klotho διαρίνονται από κλασική διαχρονικότητα, μία relaxed chic διάθεση και έναν artisanal χαρακτήρα με πολλή χειροποίητη δουλειά η οποία απαιτεί χρόνο, δεξιοτεχνία και μεράκι κάνοντας κάθε κομμάτι μοναδικό.

Η φετινή τους συλλογή , προσεγμένη όπως όλες άλλωστε δίνουν έναν Effortlessly chic χαρακτήρα στα ρούχα, ενώ μας ταξοδεύουν σε μια άλλη, μακρινή εποχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top