skip to Main Content

Made in Greece οι Artpeckers – Η ομάδα που με σύνθημα “Share the Greek Myth” μετατρέπει την ελληνική ιστορία σε στιλάτα αξεσουάρ (φώτο)

Το ταξίδι των Artpeckers  ξεκίνησε το 2015 σε ένα μικρό εργαστήριο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης από τον Κίμωνα (πολιτικό μηχανικό), την Έλλη και τον Δημήτρη (αρχιτέκτονες μηχανικούς)

Στην Ελλάδα οι παρέες γράφουν ιστορία και εκεί ακριβώς στηρίζεται το concept  της παρέας  των ταλαντούχων παιδιών από τη Θεσσαλονίκη γράφει τη δική της ιστορία στο χώρο του Design.

 

Για την ακρίβεια οι Artpeckers «ραμφίζουν» τις εικόνες και τις ιστορίες τους και μας τις προσφέρουν για να τις φοράμε.

 

 

 

 

 

 

Η έντονη ανάγκη δημιουργίας αντικειμένων με χαρακτήρα, οδήγησε τους Artpeckers στη δημιουργία αξεσουάρ και κοσμημάτων φτιαγμένων κυρίως από ξύλο που διαδίδουν ιστορίες από την ελληνική μυθολογία και κληρονομιά σε όλο τον κόσμο , χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του σύγχρονου Design.

 

 

 

 

Σημαντική έμφαση δίνεται και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα επικοινωνεί τις δημιουργίες της, μέσα από το concept και τη φωτογραφική ματιά της Υρώς Σημαιοφορίδου.

 

 

 

 

Το μεράκι της ομάδας για δημιουργία δίνει ζωή και ώθηση για πειραματισμό με διάφορα υλικά. Βασισμένοι σε νέες ιδέες αναπτύσσουν διαρκώς τις συλλογές τους με στόχο οι ιστορίες από την Ελλάδα να ταξιδέψουν σε κάθε άκρη του κόσμου!

 

 

Οι δημιουργίες τους κέρδισαν όχι μόνο την αγάπη του κοινού αλλά και πολλά σημαντικά βραβεία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top