skip to Main Content

Made in Greece οι Sisterhood K Τίνα & Εύα: Οι fashion bloggers «φέρνουν» τα τελευταία trends σε ρούχα, αξεσουάρ και styling (φωτό & βίντεο)

Sisterhood K
Sisterhood K
Sisterhood K

Funky made in Greece κοσμήματα, χειροποίητα τζάκετς, κορμάκια και πολλά ακόμα στο blog της Τίνας και Εύας Καραφίνα, Σisterhood K.

Η Εύα και η Τίνα Καραφίνα έχουν δημιουργήσει από το 2014 το blog τους Sisterhood.K μέσα από το οποίο δίνουν συμβουλές ομορφιάς και δοκιμάζουν τα τελευταία trends. Παράλληλα σχεδιάζουν ρούχα και funky αξεσουάρ.

Και μπορεί οι δύο αδερφές και συνεργάτιδες να μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό ωστόσο δεν είναι δίδυμες με την Εύα να είναι μεγαλύτερη και να έχει αδυναμία στα παπούτσια!

Η Τίνα από την άλλη δουλεύει τα τελευταία 19 χρόνια στον ANT1 και τώρα συνεργάζεται με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα το Πρωινό.

Οι «αυτοκόλλητες» αδερφές αγαπάνε εξίσου την μόδα, το DIY, τα αξεσουάρ και τα ρούχα με την αγάπη τους αυτή να αποτελεί και την έμπνευση του blog τους.

Γνωρίζοντας λοιπόν από τις τάσεις της μόδας οι fashion bloggers μέσα από το διαδικτυακό τους κατάστημα «προσφέρουν» απίθανα κοσμήματα, χειροποίητα τζάκετς, κορμάκια και πολλά ακόμα.

Μπορείτε να τα δείτε όλα στο sisterhoodk.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top