skip to Main Content

Όλα τα καλά κορίτσια φοράμε τα made in Greece ψάθινα καπέλα Q.Lavine: Μενεγάκη, Πετρουλάκη, Κορινθίου, Χρηστίδου, Τσιμτσιλή (φωτό)

made in Greece ψάθινα καπέλα Q.Lavine
made in Greece ψάθινα καπέλα Q.Lavine
made in Greece ψάθινα καπέλα Q.Lavine

Κάθε κομμάτι του brand Q.Lavine είναι μοναδικό με πολλές celebrities όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Μαρία Κορινθίου και η Σίσσυ Χρηστίδου να φορούν τα καπέλα του.

Φτιαγμένα με υλικά όπως 100% ψάθα Εκουαδόρ, ψάθα Μαδαγασκάρης και ειδικό χαρτόψαθο τα καπέλα της εταιρείας ταιριάζουν σε όλους τους τύπους γυναίκας και άντρα. Την ίδια ώρα κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και ξεχωριστό.

 

 

Έχοντας πάρει το όνομά του από το γαλλικό πάρκο La Lavine, όπου το 2001 η δημιουργός του Καλλιόπη Σουλιώτη ζωγράφισε το πρώτο της καπέλο, το brand της δημιουργεί περίτεχνα χειροποίητα καπέλα ζωγραφισμένα στο χέρι ενώ ακόμα στο online κατάστημά του θα βρει κανείς τσάντες, παπούτσια και τζάκετς.

 

 

 

 

 

 

Ελένη Μενεγάκη, Ειρήνη Νικολοπούλου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρία Κορινθίου, Ζέτα Δούκα, Ελένη Πετρουλάκη, Σίσσυ Χρηστίδου είναι μόνο μερικές από τις celebrities που έχουν φωτογραφηθεί κατά καιρούς με τις απίθανες δημιουργίες της made in Greece εταιρείας.

Μπορείτε να δείτε όλα τα καπέλα, τις τσάντες, τα παπούτσια και τα ρούχα του brand στο Qlavine.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top