skip to Main Content

Όταν η Έλενα Χριστοπούλου μας συστήνει τα made in Greece μαγιό Macaw Waves! Η μόδα θέλει μπικίνι ή ολόσωμα με μανίκια!!! (φωτό)

made in Greece μαγιό Macaw Waves

Η Έλενα Χριστοπούλου ποζάρει με ένα ασπρόμαυρο μπικίνι και μας «συστήνει» τα made on Greece μαγιό Macaw Waves, που φέρνουν υπέροχα σχέδια για το καλοκαίρι του 2021 τόσο για γυναίκες, όσο και για άνδρες.

Τα μαγιό της εταιρείας κατασκευάζονται 100% της Ελλάδα με το brand να καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν την σιλουέτα τους και να νιώσουν αυτοπεποίθηση.

Στις προτάσεις τους για το φετινό καλοκαίρι βρίσκουμε μπικίνι με μακρύ μανίκι, ολόσωμα με έναν ώμο και φυσικά  απίθανα μπικίνι σε αθλητικό ύφος.

Την ίδια ώρα τα έντονα και ζωηρά χρώματα μας ανεβάζουν την διάθεση ενώ είμαστε σίγουρες ότι θα ταιριάξουν απόλυτα με το μαύρισμά μας!

Όσο για το πως δημιουργήθηκε το ελληνικό brand όπως διαβάζουμε στο σαιτ τους όλα ξεκίνησαν από δύο άντρες που:

«Μεγάλωσαν σε οικογένειες κατασκευής ενδυμάτων. Δύο άντρες που είχαν όραμα. Δύο άντρες που ήταν αποφασισμένοι να δημιουργήσουν την τέχνη μέσα από τα πιο κομψά και αστεία ενδύματα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από την αρχή στην Ελλάδα.

Συνδυάζοντας την εμπειρία μας με φρέσκες ιδέες και καλή ατμόσφαιρα, καταφέραμε να ενώσουμε μια ομάδα ανθρώπων που μοιράστηκαν το ίδιο πάθος. Το Makaw ήταν το παιδικό μας όνειρο. Τώρα, είναι η πολύχρωμη υπογραφή μας».

Δείτε όλα τα μαγιό τους στο macawwaves.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top