skip to Main Content

The Artians: Τα made in Greece μεταξωτά της Κωνσταντίνας με έμπνευση φέτος από τον Μινωικό πολιτισμό – Η haute couture της Ελλάδας (φωτό)

The Artians: Τα made in Greece μεταξωτά της Κωνσταντίνας
The Artians: Τα made in Greece μεταξωτά της Κωνσταντίνας
The Artians: Τα made in Greece μεταξωτά της Κωνσταντίνας

Η αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων και σχεδιάστρια μόδας Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου είναι το πρόσωπο πίσω από το made in Greece brand The Artians.

Οι Artians, ένα όνομα που έχει ως έμπνευση την τέχνη (art) εδώ και τέσσερα χρόνια παρουσιάζουν συλλογές με ξεχωριστά statement κομμάτια που αναδεικνύουν την μοναδικότητα της κάθε γυναίκας.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια είναι άλλωστε και η ίδια μια καλλιτέχνης αφού έχει στην ζωή της ασχοληθεί – πέρα από την αρχιτεκτονική και την μόδα – με την ζωγραφική, το ελεύθερο σχέδιο και τις εφαρμοσμένες τέχνες.

Haute Couture δημιουργίες με προσοχή στη λεπτομέρεια και έμπνευση από τον Μινωικό πολιτισμό είναι τα όσα περιλαμβάνονται και φέτος στην καλοκαιρινή της συλλογή.

Ρούχα με χειροτεχνικά details κατασκευασμένα από εκλεκτά υφάσματα αλλά και σχέδια που δημιούργησε η ομάδα του Artians και στη συνέχεια εκτύπωσε πάνω σε αυτά συνθέτουν τα κομμάτια του made in Greece brand.

Οι καλλιτέχνες της Κωνσταντίνας προσπαθούν να ανακαλύψουν εκ νέου τη ντουλάπα της σημερινής γυναίκας και φτιάχνουν ρούχα παίρνοντας στοιχεία από κάθε είδους τέχνη.

Τα ελληνικά σύμβολα ή τα απλά περίτεχνα παραδοσιακά ελληνικά κεντήματα, τιμούν το παρελθόν, αλλά το βλέπουν παράλληλα μέσα από ένα νέο πρίσμα που δίνει στα ρούχα του brand μια νέα προοπτική.

Μπορείτε να δείτε όλες της δημιουργίες της Κωνσταντίνας Καμπισιοπούλου στο theartians.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top