skip to Main Content

Το απόλυτα χαρούμενο shopping επωνύμων στο stand της Marina V Paris του χριστουγεννιάτικου Pop Up Project (φωτό & βίντεο)

στο stand της Marina V Paris του χριστουγεννιάτικου Pop Up Project
στο stand της Marina V Paris του χριστουγεννιάτικου Pop Up Project
στο stand της Marina V Paris του χριστουγεννιάτικου Pop Up Project

Πλήθος επωνύμων έκανε τις χριστουγεννιάτικες αγορές του στο διήμερο, εορταστικό Bazaar του Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Το eirinika βρέθηκε στην χριστουγεννιάτικη αγορά «σηκώνοντας» σημαιάκι στο stand των θαυμασίων πλεκτών της Marina V Paris.

 

Η Ιόλη και η Μαρίνα Βάρτσου υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων το ζεύγος Άλκηστη Πρίνου και Ζήση Μπουκουβάλα, τον Λάκη Γαβαλά, που επέλεξε μια μπλε ηλεκτρικ εσάρπα και πουλόβερ στο ίδιο χρώμα , τον Σάββα Πούμπουρα με την σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη, το topmodel των 90ς Τζένη Οικονόμου, τον δημοσιογράφο Χρήστο Κώνστα με την σύζυγό του Πέλη και την σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντωνία Καρρά.

 

Marina V Paris: Η αισιόδοξη ματιά στην μόδα 2021 – 2022

Η κολεξιόν της MARINA V PARIS για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2021-2022 φωτογραφήθηκε σε ενα χώρο με αίγλη και παρελθόν που λάμπει ακόμη γιά να υπογραμμίσει την διαχρονικότητα της γυναικείας κομψότητας.

Φέτος η Marina V Paris παρουσιάζει μιά ολοκληρωμένη σειρά που στηρίζεται στo knitwear του… dna και της μακράς εμπειρίας της, αλλά χορεύει «ταγκό» με φούστες, cigarette παντελόνια, πουκάμισα boho και  must φορέματα γιά κάθε γκρανταρόμπα.

Χρώματα σε όλη την παλέττα των feuilles d´automne, όπως κάραμελ και κάμελ, έντονο nude και beige του αυθεντικού french manicure, ζωηρό πράσινο. 

Το λευκό είναι η «πριγκίπισσα» της collection FW2021-2022 με τα coatdigan και τα παλτό, τα πουλόβερ να μας κατακτούν γιατί φωτίζουν το πρόσωπο αλλά και την διάθεση …

Το Magenta ενα ρόζ της… φωτιάς που το χαρακτηρίζουν ως purplish-red, reddish-purple η mauvish-crimson, η Marina V το πρόσθεσε  απλόχερα στην φετινή αισιόδοξη ματιά της γιά την μόδα.

Oσο γιά τα Royal Blue μας cardigan ή ζακέτες, πουλόβερ και μαντό, αρκεί να σκεφτείτε οτι αυτό το έντονο μπλέ για πρώτη φορά «βαπτίστηκε» για χάρη της Βασίλισσας Charlotte της Αγγλίας, που είδαμε στο Bridgerton!

Η “Emily in Paris” & η “Queens Gambit ” άφησαν αποτύπωμα επίσης στην μόδα … με τα checks να κερδίζουν τις καρδιές μας ενώ ο συνδυασμός του extravagant μανικιού απο σιφόν με την basic πλέξη, έδωσαν την δική μας «Βασίλισσα» της συλλογής.

Ανακαλύπτοντας την σειρά lounge η Marina V at its best, αφού ξέρει ποιά είναι η σωστή μίξη νημάτων γιά ενα αποτέλεσμα με fluidity και άνεση, sexy indoors και outdoors look .

Τα basics μας κάθε χρόνο στηρίζουν τη λίστα με τα must have της γκαρνταρόμπας σας ενώ προσθέσαμε χρωματισμούς γιά να τα τολμήσετε σε πιό σοφιστικέ συνδυασμούς.

Σας προσκαλούμε να δείτε όλη την νέα μας συλλογή στο LOOKBOOK εδώ.

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του The Pop Up Project

Το The Pop Up Project, σεβόμενο καταρχήν τις απαιτήσεις της εποχής για την απόλυτη ασφάλεια όλων, για πρώτη φορά, κατέλαβε όλους τους χώρους του Μουσείου Γουλανδρή, και υποδέχτηκε το πιστό κοινό του και τους νέους επισκέπτες του τόσο στους εμβληματικούς εσωτερικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας όσο στους αριστοκρατικούς κήπους του.

Το The Pop Up Project μετά από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις που έγιναν κάθε μία από αυτές το απόλυτο talk-of-the-town, “αντιγράφει” τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης, και ανεβάζοντας για άλλη μία χρονιά τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, προσάρμοσε το concept στη δική του κομψή υπογραφή, υποσχόμενο στους απαιτητικούς επισκέπτες του, ένα σκηνικό μαγικό όπως δεν το έχει ποτέ ξαναδεί.

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Christmas in the Garden”, το The Pop Up Project πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Με παραμυθένιες τέντες και κομψές σόμπες, με μαγικά κάλαντα να απλώνονται από άκρη σε άκρη του φωτισμένου με εκατομμύρια λαμπιόνια κήπου οι W22 συλλογές των 50 Ελλήνων σχεδιαστών & brands περίμεναν για να επιλέξετε τις καλύτερες δημιουργίες τους για τις γιορτές και τα φετινά σας δώρα.

Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, υποδέχτηκαν το κοινό στο μεγαλύτερη Εμπορική Γιορτή των Ημερών, στο The Pop Up Project: Christmas in the Garden, με ζεστή σοκολάτα και με αρωματικό Glühwein, με custum-made εορταστικές γεύσεις παγωτού της Kayak, με xmas  κοκτέιλ Bombay Sapphire και με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top