skip to Main Content

Αποκλειστικό: Made in Greece η “Princelia” – Η “πριγκίπισσα ελιά” βασικό συστατικό για τα φυσικά καλλυντικά του Γιώργου Σβολιαντόπουλου στην Κρήτη (φώτο)

Ο Γιώργος, η Μαρία και η Ελένη , η οικογένεια Σβολαντόπουλου, είχαν ένα όραμα: Να δημιουργήσουν ένα γνήσιο κρητικό brand, που θα δημιουργεί φυσικά, αγνά καλλυντικά με βάση την «βασίλισσα» της κρητικής γης την ελιά.

Εξάλλου αυτό υποδηλώνει και το όνομα της εταιρείας: “Prince + elia”

Έτσι γεννήθηκαν τα καλλυντικά “Princelia” τα φυσικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο.

Φίνο , λεπτό άρωμα, τέλειες υφές, τα ερωτεύεσαι μόλις ανοίξεις μία συσκευασία.

Με σύνθημα «η ομορφιά προέρχεται από τη φύση», η οικογένεια Σβολιαντόπουλου, δημιούργησε μία σειρά καλλυντικών – θησαυρό για το δέρμα , τα οποία παρέχουν όλη τη φροντίδα και την περιποίηση που αυτό χρειάζεται με φυσικό τρόπο.

Τα καλλυντικά Princelia παρασκευάζονται με 100% φυσικά προϊόντα και δοκιμάζονται δερματολογικά.

Έτσι ο Γιώργος , Μαρία και η Ελένη πετυχαίνουν το στόχο τους: Να προσφέρουν στις γυναίκες που τα εμπιστεύονται ένα υψηλής ποιότητας φυσικό προϊόν που θα φροντίσει το δέρμα τους με τον καλύτερο και τον σωστότερο τρόπο.

Οι σειρές της Princelia περιλαμβάνουν προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Ζητήσαμε από τον Γιώργο Σβολιαντόπουλο να μας μιλήσει για τα Princelia και για την ιστορία της εταιρείας.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί θα γνωρίσετε ποιες οι αρχές που διέπουν τους δημιουργούς της Princelia και θα μάθετε ποιο είναι το όραμα τους.

Τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης

  • «η ιδέα για την ανάπτυξη της εταιρίας βασίστηκε στην παροχή φροντίδας και περιποίησης με βασικό γνώμονα την φύση»
  • «Το βασικό στοιχείο είναι να ακούς και να βλέπεις τι αρέσει στον πελάτη και κατά πόσο αυτό συνδέεται με τα δικά σου μπορώ και θέλω»
  • «Το χαρακτηριστικό, που κάνει τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν είναι η ποιότητα τους»
  • «Στόχος μας είναι στο μέλλον να ανταποκριθούμε ακόμα και στις πιο υψηλές προσδοκίες των πελατών μας»

-Ποιο είναι το story/ το αφήγημα πίσω από τη δημιουργία της εταιρείας σας; Ποια η ιδέα. η στόχευση και τα στάδια ανάπτυξής της;

-Πίσω από την δημιουργία της εταιρίας μου κρύβεται πάθος και όραμα. Ξεκίνησε το 2012 με βασικό στόχο την σωστή φροντίδα του δέρματος.

Μια φράση, που χρησιμοποιώ συχνά και υποστηρίζω είναι πως εφόσον η φύση κρύβει ομορφιές και η ομορφιά κρύβει μέσα της φύση.

Δεν υπάρχει πιο σπουδαίο πράγμα από την φύση. Έτσι λοιπόν η ιδέα για την ανάπτυξη της εταιρίας βασίστηκε στην παροχή φροντίδας και περιποίησης με βασικό γνώμονα την φύση.

Μέσα από αυτή την κίνηση, ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να παρέχω την μέγιστη ποιότητα μέσα από έναν ασφαλή και σίγουρο τρόπο. Τα βιολογικά συστατικά, που περιλαμβάνονται σε όλα μας τα προϊόντα.

Τα στάδια της ανάπτυξης της εταιρίας μας ήταν αρκετά. Στην αρχή έπρεπε να κάνουμε δοκιμές για να βρούμε την καταλληλότητα στα προϊόντα μας.

Σημαντικό είναι να αναφερθούμε ότι δεν υπήρξε δοκιμή των προϊόντων μας σε ζώα. Μέσα από αρκετή τριβή με διάφορα συστατικά, έπρεπε να επιλέξω τους κωδικούς, που θα αγκαλιάσουν την εταιρεία Princelia.

Πέρασαν τουλάχιστον 9 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος και να μπορέσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την ποιότητα, που θέλαμε.

Πλέον έχουμε φτάσει στον 7ο χρόνο λειτουργίας και μπορώ να πω με σιγουριά ότι καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή να μας εμπιστευτεί και να μας αγαπήσει ο κόσμος.

-Ποια ήταν τα δύσκολα βήματα που συναντήσατε στην πορεία σας μέχρι τώρα και ποιες οι μεγαλύτερες επιτυχίες;

-Μια επιχείρηση για να αρχίσει να λειτουργεί σωστά, χρειάζεται να γίνουν πολλά λάθη. Θεωρώ πως μέσα από τα λάθη μου κατάφερα να μαθαίνω.

Τα δύσκολα βήματα γίνονται πάντα στην αρχή. Ο κόσμος δεν σε γνωρίζει, εσύ πρέπει να μάθεις όλο και περισσότερα για τα υπόλοιπα προϊόντα, που κυκλοφορούν, για να κάνεις κάτι ξεχωριστό και να μην πατήσεις πάνω τους, όπως επίσης αρχικά προϊόντα, που είχες σκεφτεί να δημιουργήσεις δεν ήταν αυτό, που φανταζόσουν και έπρεπε να τα ξεκινάς από την αρχή.

Ο φόβος της αποτυχίας γίνεται όλο και μεγαλύτερος και κάποιες φορές μπαίνει εμπόδιο, μέχρι να τον αντιμετωπίσεις.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες μας ήρθαν μετά από μεγάλες αποτυχίες όμως. Το βασικό στοιχείο είναι να ακούς και να βλέπεις τι αρέσει στον πελάτη και κατά πόσο αυτό συνδέεται με τα δικά σου μπορώ και θέλω.

Όταν άρχισε ο κόσμος να μας ψάχνει και να ζητάει τα προϊόντα μας, από τα πρώτα δειλά μας βήματα, μέσα μου το θεώρησα επιτυχία.

Μεγαλύτερη επιτυχία όμως είναι το ότι υπάρχει έντονη όρεξη για δημιουργία, για επικοινωνία, για αλλαγές και γενικότερα για να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη, που ξεκινήσαμε, μετά από 7 χρόνια.

-Ποιο είναι το χαρακτηριστικό των προϊόντων Princelia που τα κάνει να ξεχωρίζουν;

-Τα χαρακτηριστικά, που κάνουν τα προϊόντα μας να ξεχωρίζουν είναι η ποιότητα τους. Τα συστατικά των προϊόντων μας είναι βιολογικά και χωρίς parabens.

Στο εργοστάσια εξετάζουμε ξανά και ξανά το προϊόν μέχρι να βγει το ιδανικό αποτέλεσμα για εμάς, για όλους τους τύπους δέρματος και για τους πελάτες μας.

-Εμείς δημιουργήσαμε το site ”Made in Greece.news”. Πόσο ελληνικό είναι το δικό σας δημιούργημα;

-Τα προϊόντα μας είναι 100% ελληνικής παραγωγής.

-Που ονειρεύεστε να φτάσει στο μέλλον το δημιούργημά σας; Πώς θα προχωρήσετε και θα εξελίξετε όσες προσπάθειες έχουν γίνει μέχρι τώρα;

-Στόχος για το μέλλον είναι να μάθει όλο και περισσότερος κόσμος τα προϊόντα μας. Αυτό θα μας βοηθήσει μέσα από την κριτική του να γινόμαστε όλο και καλύτεροι και να μπορούμε να απαντάμε στις προσδοκίες, που έχουμε εμείς αλλά και οι πελάτες μας για τα προϊόντα μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top