skip to Main Content

Τhe Bow: “Made in Greece” το πρώτο γυναικείο άρωμα από τον Βασίλη Ζούλια & τον Μάνο Γερακίνη- Ρομαντισμός & θηλυκότητα σε ένα υπέροχο vintage μπουκάλι (φώτο)

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ και πολλά χρόνια οι υπέρκομψες δημιουργίες του ντύνουν τις πιο φινετσάτες γυναίκες της Αθήνας.

Ρομαντισμός, γοητεία, φινέτσα και vintage αισθητική που θυμίζει τις μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ και τις πιο καλοντυμένες κυρίες της παλαιότερων δεκαετιών (όπως η Τζάκι Κένεντι ) είναι οι λέξεις που μας έρχονται στο νου όταν βλέπουμε τα fashion shows του διεθνώς καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή.

Εκπληκτικά ρούχα που τονίζουν την θηλυκότητα και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

Τώρα τα χαρακτηριστικά των ρούχων με το απαράμιλλο στυλ που μας έκαναν να αγαπήσουμε τον Βασίλη Ζούλια μπαίνουν σε ένα υπέροχο vintage μπουκάλι.

Και εγένετο … TheBow  ολοκαίνουργια, πρώτη αρωματική δημιουργία του MaisonZoulias.

Το καθαρό signature στιλ του σχεδιαστή, ο κομψός αστικός τρόπος ζωής και η δυναμική θηλυκότητα της σύγχρονης γυναίκας «δένονται» περίτεχνα σε ένα άρωμα γεμάτο έμπνευση που συλλαμβάνει το πνεύμα και την δροσιά των αστικών κοριτσιών σε ένα μπουκάλι.

To The Bow «γεννήθηκε» από τη συνάντηση δύο μεγάλων ονομάτων στο χώρο της μόδας:

Από τη μία πλευρά, ο Vassilis Zoulias, επιτυχημένος και επιδραστικός Έλληνας σχεδιαστής με τη διεθνή καριέρα και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να λατρεύουν τις δημιουργίες του, τις οποίες χαρακτηρίζουν η κομψότητα, η θηλυκότητα και οι φιόγκοι!

(Για την ακρίβεια, ποιος δε θυμάται τις υπέροχες μυτερές γόβες με τους τεράστιους φιόγκους δεμένους από τον ίδιο στο μαγικό μαγαζί της οδού Κανάρη 17; Αργότερα έβαλε φιόγκους στα φορέματα που όλες αγαπήσαμε).

Από την άλλη, ο Μάνος Γερακίνης, δημιουργός αρωμάτων που έβαλε την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη της υψηλής αρωματοποιίας δημιουργώντας αρώματα τα οποία με αφετηρία τη χώρα μας ταξιδεύουν σε διεθνείς high-end προορισμούς.

Οι δυο τους εμπνεύστηκαν και συνδημιούργησαν το The Bow: ένα άρωμα που υπήρχε χρόνια στο μυαλό του Vassilis Zoulias και φέτος ήρθε η κατάλληλη στιγμή ακόμη ένα όνειρο να πραγματοποιηθεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

THE BOW….our first perfume..a divine collaboration with @manosgerakinisparfums is available for sale at our boutique on Akadimias 4 at the price of 60e.For orders email us at vzoulias@gmail.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Zoulias (@vzoulias) στις

Οι δροσερές νότες αφήνουν ένα κομψό αρωματικό ίχνος που διαρκεί, η φλοράλ έκρηξη αναμειγνύεται με το juicy βατόμουρο, ενώ ο chic συνδυασμός ενός μπουκέτου με λουλούδια –ίριδα, άνθη πορτοκαλιάς και βιολέτα – ξεδιπλώνουν την αίσθηση του απαλού musk και της βανίλιας.

Το άρωμα διατίθεται στο κατάστημα Βασίλης Ζούλιας, Ακαδημίας 4, Αθήνα και στο www.vassiliszoulias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top