skip to Main Content

Esthique: Νέα μοναδικά φυσικά καλλυντικά για βαθειά ενυδάτωση – Από τους δημιουργούς των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου με τα 150 διεθνή βραβεία (φωτό)

Στόχος της Esthique Natural Cosmetics είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας φυσικά καλλυντικά, που συνεισφέρουν στην ευεξία, στην ανάδειξη της ομορφιάς και της αισθητικής.

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε για την σημερινή έναρξη της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας μας Esthique Natural Cosmetics.  

Esthique Natural Cosmetics – 100 % Ελληνικά φυσικά καλλυντικά, με βιολογικό ελαιόλαδο, άθερμο βαλσαμέλαιο, πολύτιμα έλαια και εκχυλίσματα της φύσης.

Τα 100% Ελληνικά φυσικά καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics δημιουργήθηκαν με πολύ αγάπη προς το περιβάλλον και γνώμονα την ανάγκη να στραφούμε προς τη φύση για την φροντίδα, την περιποίηση και την προστασία του προσώπου και του σώματός, με φυσικά καλλυντικά που να προσφέρουν ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα σας.

Οι προσπάθειές μας έχουν σκοπό να ενώσουν τις παραδοσιακές γνώσεις και συνταγές, με τις μεθόδους και τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας και επιστήμης. Χρησιμοποιούμε αγνά, φυσικά συστατικά που μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα τους και να διασφαλίσουμε την αυθεντικότητα τους.

Τα συστατικά προσωπικής υγιεινής και ομορφιάς που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics είναι φυσικής προέλευσης και με υψηλό  ποσοστό σε πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας.

H ιστορία μας ξεκινά το 1992 με τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη παράδοση και την παραγωγή βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στους πρόποδες του Ταΰγετου και Πάρνωνα, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Ο ενθουσιασμός μας για το οικογενειακής παραγωγής μας βιολογικό ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με την συνεχή ζήτηση για νέα φυσικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που προσφέρει η ελληνική γη, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός καινούργιου επιχειρηματικού εγχειρήματος από το 2009.

Εκείνο για το οποίο ήμασταν βέβαιοι εξαρχής ήταν ότι θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι καινοτόμο και φρέσκο, μια συνεκτική πρόταση επαναπροσέγγισης των παραδοσιακών φυσικών χειροποίητων καλλυντικών, θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά στην ποιότητα. Αυτό ήταν για εμάς μια μεγάλη πρόκληση, όμως παράλληλα και ένας ξεκάθαρος στόχος. 

Το πάθος μας για ποιοτική παραγωγή, μας έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε 100% Ελληνικά φυσικά καλλυντικά, με βιολογικό ελαιόλαδο από τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου σε συνδυασμό με φυσικό άθερμο βαλσαμέλαιο, που παράλληλα διαθέτουν όλες τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις νόμιμης κυκλοφορίας.

Έχουν υποβληθεί σε πλήρη δερματολογικό έλεγχο, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα και είναι απαλλαγμένα από γνωστά χημικά και συντηρητικά όπως parabens, γλουτένη και πολλά άλλα.

Συνταγές φυσικής περιποίησης με κυρίαρχη βάση το βαλσαμέλαιο, αποστάγματα λουλουδιών, εκχυλίσματα βοτάνων καθώς και πολύτιμα αρωματικά έλαια που υπόσχονται να φροντίσουν την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.

Η φιλοσοφία των φυσικών καλλυντικών της Esthique Natural Cosmetics συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα, αποτελώντας έναν αληθινό σύμμαχο φροντίδας στην καθημερινότητα σας, για το πρόσωπο και το σώμα, σε διαχρονικές φυσικές νότες περιποίησης και ομορφιάς με σύγχρονη επιστημονική επιμέλεια.

Σας καλούμε να τα δοκιμάσετε και να ανακαλύψετε γιατί θεωρούνται ένας πραγματικός «Ελληνικός θησαυρός ομορφιάς». 

Βρείτε στην νέα ιστοσελίδα μας μια ιδανική ενότητα περιποίησης, με συνδυασμούς και προτάσεις, ένα πλούσιο κομμάτι φυσικής περιποίησης από την Ελλάδα σε καθένα από τα 100% Made in Greece φυσικά καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics.

Απολαύστε τα καθημερινά, προσφέρετε στο δέρμα σας θρέψη, τόνωση, λάμψη και φυσική απαλότητα, χαρίζοντας στον εαυτό σας μια μετάβαση ομορφιάς στη φύση.

https://www.esthique.gr/
e-mail: esthiquecosmetics@gmail.com
Τηλέφωνο : 6932 018051

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σχόλια μέσω Facebook

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top