skip to Main Content

“Made in Greece” η Aloe+Colors: Υπέροχα αρώματα που διαρκούν – καλλυντικά “θησαυρός” για την επιδερμίδα με τη δύναμη της αλόης & υπέροχες συσκευασίες (φώτο)

Ε ναι , θα ενθουσιαστείτε μόλις τα γνωρίσετε. Καλλυντικά για το πρόσωπο , το σώμα και τα μαλλιά . Θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα μας με τη δύναμη της αλόης και έχουν υπέροχο άρωμα και καταγωγή 100% ελληνική.

Σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα της Aloe+Colors.

 

Η Aloe+Colors σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, βασισμένη στις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μυρωδιά της φρεσκάδας που μας χαρίζει τo just natural body butter μας ξεκουράζει και μας φτιάχνει την διάθεση !!! Η αλόη σε συνδυασμό με το βούτυρο καριτε,το βούτυρο κακάο και το αμυγαλελαιο αφήνουν το δέρμα ενυδατωμενο με μια βελούδινη αίσθηση 🤩 . . Αναζητηστε την αγαπημένη σας μυρωδιά στα φαρμακεία #aloepluscolors #aloecolorsgr #aloeplusgr #loveyourbody #bodybutter #pharmacy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aloe Plus Colors (@aloeplus.gr) στις

Σε συνεργασία με Έλληνες χημικούς αναπτύχθηκαν μοναδικές φόρμουλες, ώστε να συνδυαστούν τα φυσικά και τα καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Pure serenity…..👉 ολόκληρωμενη σειρά σώματος …….με Αρωμα δροσερης μανολιας !!!! Αφήνει μια αίσθηση φρεσκαδας και μας φτιάχνει ακομα και την διάθεση !!!!!💊🤪 Αποτελείται από αφρόλουτρο ,Κρεμα σώματος ,βούτυρο σώματος ,μιστ για μαλλιά και σωμα ,και mini 😊συσκευασία για μέσα στην τσάντα (ιδανική για χέρια ) . . Αναζητήστε την στα φαρμακεία !!!! #aloeplus #aloepluscolors #aloecolors #aloeplusgr #aloevera #pureserenity #serenity #christmas #green

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aloe Plus Colors (@aloeplus.gr) στις

Στόχος είναι να σεβόνται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα, παρέχοντας μοναδική ποιότητα, υπέροχες υφές και φυσικά αρώματα.

 

Στις ολοκληρωμένες σειρές της Aloe+Colors για το σώμα και το πρόσωπο θα βρείτε προϊόντα που θα λατρέψετε για την ποιότητα τους αλλά και για τις πολύ όμορφες συσκευασίες τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Serum 93% οργανική aloevera με υαλουρονικο ,Πρασσινο τσάι και έλαιο μαστίχας !🔝🔝🔝🔝✅ ✅ενυδατώνει ✅λειάνει ✅αφήνει ματ αποτέλεσμα ✅κάνει ανάπλαση δέρματος ✅είναι υπέροχη βάση για μακιγιάζ ✅κάτω από οποιαδήποτε Κρεμα προσώπου ✅aftershave για άντρες . . Αναζητήστε το στα φαρμακεία και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!! Σε τιμή φανταστική 8.80€ τα 100ml🔝🔝 #aloeplus #aloeplusgr #aloepluscolors #aloecolors #serum #skincare #skincareroutine #aloevera #organicaloevera #pharmacy💊 #pharmacylife💊

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aloe Plus Colors (@aloeplus.gr) στις

Αυτό που πρεσβεύει η Aloe Plus είναι να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές. Ο πολύμηνος σχεδιασμός άλλωστε και η έρευνα είναι οι βασικοί πυλώνες για την ποιότητα των προϊόντων, τα οποία έχουν παραχθεί εξολοκλήρου σε ελληνικά εργοστάσια.

 

Με φανταστικές συλλογές για σώμα, μαλλιά και πρόσωπο η Aloe Plus κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της ομορφιάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top