skip to Main Content

Καλοκαιρινά βούτυρα σώματος της Fresh Line – 6 νέες… λαχταριστές κρέμες θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα

Η Fresh Line παρουσιάζει 6 νέα, καλοκαιρινά βούτυρα σώματος που συναρπάζουν με τα εξωτικά αρώματά τους και φροντίζουν την επιδερμίδα. Παρασκευασμένα με τη γνωστή ποιότητα της Fresh Line, τα ολοκαίνουρια βούτυρα σώματος είναι εμπλουτισμένα με βιολογικό έλαιο macadamia που θρέφει και ενυδατώνει το διψασμένο δέρμα.

Η νέα σειρά της Ελληνικής εταιρίας αξιοποιεί για πρώτη φορά λαχταριστές τροπικές νότες ενώ ανάμεσα στα δραστικά συστατικά των προϊόντων είναι και το βιολογικό βούτυρο καριτέ, που αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος και επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Βούτυρα με Ιταλικό Σύκο, Φρούτα του Πάθους, Τροπικό Μαλιμπού, Βύσιννο, Καρύδα Βερβένα και Γκρέιπφρουτ ανακουφίζουν τη διψασμένη επιδερμίδα και… μας αιχμαλωτίζουν με τα μοναδικά άρώματά τους!

Το βούτυρο Ιταλικό Σύκο προσφέρει τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Η φρεσκάδα του περγαμόντου και του λεμονιού είναι δεμένη αρμονικά με νότες καρδιάς από γλυκό δαμάσκηνο και αρωματικό ροζ πιπέρι, αποκαλύπτοντας στη βάση γλυκές πικάντικες νότες από τόνκα.

Φρέσκο και φρουτώδες, το βούτυρο με Φρούτα του Πάθους είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3 και C και σαν αποτέλεσμα έχει εκπληκτική ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.

Το απολαυστικό βούτυρο Τροπικό Μαλιμπού αποτελεί έναν εξωτικό καλοκαιρινό συνδυασμό από φρέσκο ανανά και ζεστή κρεμώδη καρύδα με απαλές αποχρώσεις από γλυκό ρούμι. Πλούσιο βιολογικό έλαιο καρύδας λιώνει στο δέρμα, αφήνοντας το ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο.

Το γλυκό κεράσι σε συνδυασμό με το πουδρένιο άρωμα της ίριδας και της βιολέτας δημιουργεί τη βάση του βουτύρου με Βύσσινο, το οποίο είναι πλούσιο σε φλαβανοειδή, γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες ανώτερες κι από τη βιταμίνη Ε.

Τα ίδια συστατικά εντοπίζονται και στο βούτυρο με Καρύδα Βερβένα, που ανακουφίζει τη διψασμένη επιδερμίδα χάρη στην αναζωογονητική του φρεσκάδα και τις νότες λάιμ, περιτριγυρισμένες από το γλυκό, τροπικό άρωμα από γάλα καρύδας.

Τη συλλογή ολοκληρώνει το Γκρέιπφρουτ με τις ντελικάτες, αναζωογονητικές νότες του. Η φρεσκάδα του αρώματος αιχμαλωτίζεται στις νότες καρδιάς με αχλάδι και απολαυστικό ραβεντί, αναδεικνύοντάς το σε ένα αρωματικό, χαρούμενο βούτυρο σώματος.

Η Fresh Line εισήλθε στον χώρο του franchising το 1994, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης σε υποψήφιους franchisees που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της προσωπικής φροντίδας και συγκεκριμένα στα καλλυντικά, φέροντας ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand.

Απολαύστε τα!
Shop on-line www.freshline.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top