skip to Main Content

Laouta natural products: Τα πιο αγνά φυσικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος -100% handmade

Τα Laouta natural products είναι αγνά, φυσικά, ελληνικά προϊόντα περιποίησης που αναζωογονούν τις αισθήσεις σας και αφήνουν μία ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας.

Πρόκειται για 100% φυτικά χειροποίητα σαπούνια και καλλυντικά από εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και άγρια βότανα της Ελληνικής φύσης. Τα σαπούνια παράγονται με την κρύα παραδοσιακή μέθοδο γι’αυτό και διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά των πρώτων υλών.

Όλα τα προϊόντα της Laouta διακρίνονται για τις  ωφέλιμες ιδιότητές τους, που είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς πορείας γεμάτης ευχάριστες εμπειρίες από τη μελέτη και την καλή χρήση των άγριων βοτάνων και άλλων φυσικών προϊόντων της Ελλάδας.

Η Laouta natural products είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που συνδυάζει την εξειδίκευση και τη μακρόχρονη εμπειρία στα καλλυντικά, την κηπουρική και τη χημική μηχανική των ιδρυτικών μελών της. Χρησιμοποιώντας 100% φυσικά, τοπικά, φυτικά συστατικά, προσφέρει μια επιλογή από σαπούνια κρύας επεξεργασίας, ενυδατικά έλαια, βάλσαμα και άλλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, εμπνευσμένα από παραδοσιακές μεσογειακές συνταγές.

Τα προϊόντα διατίθενται σε 100% ανακυκλώσιμες, βιοδιασπώμενες συσκευασίες. Δεν περιέχουν παραμπένες, σταθεροποιητές, συνθετικάχρώματα και συστατικά, αρώματα ή συντηρητικά.

Aρώματα

Όλα τα αρώματα είναι “eau de perfume”. Περιέχουν την ιδανική ποσότητα εσάνς ώστε να έχουν την μέγιστη δυνατή διάρκεια χωρίς να αλλοιώνετε το άρωμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και παρασκευάζονται στην Ελλάδα από εγκεκριμένη μονάδα.

Beard oil
Repair Balm black

 

Deep hydrating Glowing body oil

σαπούνι από κατσικίσιο γάλα
σαπούνι από θαλασσινό άργιλο
σαπούνι από μέλι και κερί μέλισσας

100% φυτικά αιθέρια έλαια

 

Ψάθινες τσάντες

Οι τσάντες της Laouta είναι 100% χειροποίητες και από φυσικά υλικά, ως εκ τούτου μπορεί να υπάρχει απόκλιση στις διαστάσεις που αναγράφονται.

Περισσότερες πληροφορίες:

Laouta natural productsFacebook 
Νοταρά 44, Πειραιάς
info@laouta.com
Tel/Fax: 2111846679

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top