skip to Main Content

Made in Greece η AeroViewer: Η πρώτη & μοναδική Video-Footage & Image Bank πλατφόρμα με τόσο πλούσιο οπτικό περιεχόμενο για να ομορφύνεις το site σου

Αν λάβουμε υπ’ όψη μας ότι η εικόνα και κυρίως το video θα είναι ο κυρίαρχος τρόπος ανάδειξης και προώθησης των μηνυμάτων που ο καθένας έχει να πει στο Internet τότε η ύπαρξη του AeroViewer αποτελεί σημαντική εξέλιξη στον χώρο του οπτικού περιεχόμενου.

Η πλατφόρμα AeroViewer δεν λειτουργεί όπως οι κλασσικές βάσεις φωτογραφιών και video (image bank & stock footage bank). Δηλαδή δεν υπάρχουν προεπιλεγμένα video συγκεκριμένης διάρκειας πχ 18 δευτερόλεπτα που ή σου κάνουν ή δεν σου κάνουν. Στην πλατφόρμα AEROVIEWER υπάρχουν 1.000.000 δευτερόλεπτα «συνεχόμενο» video από τα οποία ο χρήστης μπορεί πολύ εύκολα να διαλέξει τα δικά του «κομμάτια» (segments of video). Η πλατφόρμα θα τα ενώσει αυτόματα (automated editing) και έτσι ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό video-movie. Και αυτό είναι υπέροχο αν σκεφτεί κανείς ότι μόλις το video ετοιμασθεί, είναι διαθέσιμο για ενσωμάτωση στο site του χρήστη, χωρίς download και upload. Άμεσα, απλά και αυτόματα. Και πάμφθηνα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις φωτογραφίες. Ας πούμε ότι θέλετε να δημιουργήσετε ένα καρουσέλ με 20 φωτογραφίες που θα διαλέξετε εσείς (από τις 800.000 που διαθέτει προς το παρόν η πλατφόρμα) και που θέλετε να εμφανίζονται στο site σας με την μορφή slide-show. Απλά τις επιλέγετε, τις βάζετε με τη σειρά που θέλετε να εμφανιστούν και όλα τα άλλα τα κάνει η πλατφόρμα!

Η πλατφόρμα AeroViewer είναι η μόνη στο είδος της που μετουσιώνει σε πραγματικότητα τον όρο «οπτικό περιεχόμενο σε video και φωτογραφίες που επιλέγεται, συντίθεται, παρέχεται, ενσωματώνεται και εμφανίζεται στο Ίντερνετ (και συνεπώς στο site σας) ως συνδρομητική υπηρεσία. Δηλαδή αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθεί ο χρήστης με αγορά, ανέβασμα και κατέβασμα φωτογραφιών και video.

Αυτό σημαίνει, ότι εσείς διαλέγετε τι θέλετε να δείξετε στο site σας και σε ποια σελίδα ή σημείο θέλετε να μπει. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η πλατφόρμα AeroViewer και όπως είπαμε, το οπτικό υλικό μπορεί να είναι εντελώς εξατομικευμένο και στα δικά σας μέτρα.

Η Geotag Aeroview που δημιούργησε αυτή την παγκοσμίως πρωτότυπη πλατφόρμα / υπηρεσία χρειάστηκε να δημιουργήσει και μια κωδικοποιημένη περιγραφή όλου αυτού του καινοτομικού σκεπτικού. Στα Αγγλικά, ο όρος που η Geotag Aeroview προτείνει, είναι: V-CaaS-TBY, δηλαδή “Visual Content as a Service Tailored By You”. Στα ελληνικά «Ελεύθερα διαμορφωμένο και παρεχόμενο ως Υπηρεσία Οπτικό περιεχόμενο (ΕΠ-ΟΥΠ).
Σημειώστε αυτή τη συντομογραφία V-CaaS-TBY και να θυμάστε όπου την βλέπετε από δω και πέρα ότι είναι μία 100% ελληνική ιδέα και υλοποίηση.

Περισσότερες πληροφορίες: AeroViewer / Geotag Aeroview

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top