skip to Main Content

Made in Greece η Agrino: Με ρίζα ελληνική φέρνει την επανάσταση γευστικά – Επιλέγει τους καλύτερους κόκκους οσπρίων – Σκανάρεις τη συσκευασία για να δεις τα στάδια παραγωγής!

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η Agrino συνεχίζει να μας προσφέρει ελληνικά όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Μία εταιρεία με ελληνικό αίμα, που ιδρύθηκε το 1955 από τα αδέρφια Πιστιόλα.

Με σταθερά ανοδική πορεία καταφέρνει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980, οπότε και ξεκινά και την εξαγωγική της δραστηριότητα αρχικά από την Γερμανία και την Αμερική. 

Η ποιότητα αποτελεί την πρώτη θεμελιώδη αξία της επιτυχημένης πορείας της Agrino. Σε αυτή την αξία επενδύει και ενισχύει συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της, όπως και τις συνεργασίες της με τους Έλληνες παραγωγούς, ενώ συμβάλλει και στην ενίσχυση των καλλιεργειών τους. Έτσι η Agrino χαράζει το δρόμο και γίνεται η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που πιστοποιήθηκε με Π.Γ.Ε. (Προστατευμένη Γεωγραφική Ένδειξη) για το προϊόν της Γίγαντες – Ελέφαντες Καστοριάς.

 

Τα όσπρια Agrino έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε λιπαρά κάτι που τα κατατάσσει στους συμμάχους όταν προσπαθούμε να χάσουμε βάρος. Συνδυασμένα με άλλες τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες όπως ρύζι, στάρι ή ζυμαρικά προσέφεραν μια φθηνή, θρεπτική και απόλυτα ισορροπημένη διατροφή.

H σειρά Eλληνικά Όσπρια της Agrino (στην χαρακτηριστική κίτρινη συσκευασία) επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες από Έλληνες επιλεγμένους παραγωγούς, μέσα από αποκλειστικά φυσικές διεργασίες και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους με υπερσύγχρονα μέσα. Η Agrino ταξιδεύει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος συλλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες οσπρίων που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την γεύση, αλλά και το ομοιόμορφο βράσιμο τους.

Ριζοσπαστικές γεύσεις, ριζοσπαστικές συσκευασίες. Η Agrino φροντίζει να αναγράφει το όνομα του ντόπιου παραγωγού και τον τόπο καλλιέργειάς τους πάνω στο πακέτο, φέρνοντας μία παγκόσμια πρωτοτυπία στον χώρο. Παράλληλα, σκανάροντας το QR code, μπορείςνα εντοπίσεις στο χάρτη το ακριβές χωράφι στο οποίο καλλιεργήθηκε το όσπριο και να δεις το βίντεο με όλα τα στάδια παραγωγής!

Περισσότερα στο επίσημο site της εταιρείας ή στο facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top