skip to Main Content

Made in Greece τα Euthalia – 3 μοναδικά προϊόντα για το καλοκαίρι: Αντικουνουπικό, δροσερό τόνερ & «λεπτό» αντιηλιακό

Η βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών έχει πάντα ένα καλό αντικουνουπικό, ένα αποτελεσματικό αντιηλιακό και ένα δροσερό τόνερ.

Φέτος το καλοκαίρι απαλλαχτείτε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες που πολιορκούν το σώμα και το πρόσωπό σας με το ιδανικό προϊόν.

Η φυσική λοσιόν σώματος με ευχάριστο και δροσερό άρωμα από μίγμα αιθέριων ελαίων λεβάντας, λεμονόχορτου και ευκάλυπτου χαρίζει αίσθηση δροσιάς στο δέρμα και μας απαλλάσσει αποτελεσματικά από ανεπιθύμητα τσιμπήματα.

Ελαιόλαδο, καρύδα και σησαμέλαιο προστατεύουν, αναζωογονούν, τονώνουν και ενυδατώνουν το ξηρό και ερεθισμένο από τον ήλιο δέρμα.

Προστατεύστε το δέρμα σας από την ηλιακή ακτινοβολία με φυσικά συστατικά. «Οχυρώστε» την επιδερμίδα σας με τους φυσικούς θησαυρούς της φύσης. Προφυλάξτε το πρόσωπό σας από την ηλιακή ακτινοβολία με φυσικό τρόπο και διατηρήστε τη νεότητα της επιδερμίδας σας. Το αντιηλιακό της euthalia  θα σας προστατεύσει από τις UVA & UVB ακτίνες του ήλιου και θα διατηρήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο. Με βασικό συστατικό το ευεργετικό ελαιόλαδο δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας χωρίς να το νιώθετε βαρύ στην επιδερμίδα σας. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος θα αποτελέσει τον καθημερινό σας σύμμαχο ενάντια στη γήρανση που προκαλούν οι ακτίνες του ήλιου.

«Έκρηξη» δροσιάς και φρεσκάδας στο πρόσωπό σου με μια μόνο κίνηση

Η δροσερή συσφικτική λοσιόν Refreshing Uplifting Toner, Soft Cleansing & Hydration, Cistus & Rosewater της Euthalia θα γίνει για το καλοκαίρι η καθημερινή σου απολαυστική συνήθεια.

Στη νέα, εύχρηστη συσκευασία της μπορείς να την έχεις μαζί σου όλη μέρα για να προσφέρεις στο πρόσωπό σου ανάσες δροσιάς και ενυδάτωσης ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ σου.

Χάρη στη θαυματουργή, φυσική σύστασή της από ελαιόλαδο, κίστο και τα πολύτιμα συστατικά των ροδοπέταλων βοηθάει το δέρμα σου να διατηρείται φρέσκο, απαλό και δροσερό ενώ παράλληλα το ενυδατώνει.
Πριν αλλά και μετά το μακιγιάζ, στην παραλία ενώ κάνεις ηλιοθεραπεία ακόμα και στο γυμναστήριο όταν νιώθεις την ανάγκη να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου η Refreshing Uplifting Toner, Soft Cleansing & Hydration, Cistus & Rosewater θα σε βοηθήσει να απολαύσεις την κάθε στιγμή της καθημερινότητά σου γεμάτη ευεξία και ζωντάνια.

About Euthalia

Όλα τα προϊόντα της Euthalia δημιουργούνται με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα. 100% οικολογικά βασισμένα στα «κρυμμένα» συστατικά των θησαυρών της φύσης επαναφέρουν στο δέρμα τη φρεσκάδα του μέσα από αγνές, φυσικές μεθόδους και με 100% natural συστατικά που έχουν επιλεχθεί με αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές σε συνάρτηση πάντα με τις φυσικές τους ιδιότητες. Το βασικό τους συστατικό είναι το αγνό παρθένο ελαιόλαδο που προέρχεται από τους βιολογικούς ελαιώνες της Κρήτης. Τα φυσικά καλλυντικά Euthalia υιοθετούν την ολιστική προσέγγιση και παντρεύουν τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας.

Website: euthalia.com.gr
Facebook: @EuthaliaNaturalCosmetics
Instagram:@euthaliagr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top