skip to Main Content

Made in Greece η AGEMA: Τα ελληνικά καλλυντικά που κρύβουν όλα τα αρχαία μυστικά ομορφιάς

Η AGEMA είναι η εταιρεία που κάνει σύγχρονα όλα τα Αρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς και τα μοιράζεται απλόχερα με όλους εμάς. Σε έναν τόπο πλούσιο σε αυτοφυή φυτά, που θεωρούνταν δώρα των θεών, στον Λύγγο Ιωαννίνων και στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης, η AGEMA έχει επιλέξει να δημιουργήσει την έδρα της, επωφελούμενη από την αγνότητα του τόπου για να παράξει φυσικά καλλυντικά ιδανικά για όλους.

Η AGEMA «γεννήθηκε» για να μεταφέρει αυτά τα φυσικά καθαρά-ενεργειακά δώρα, σεβόμενη και συνεργαζόμενη απόλυτα με την φύση και τους νόμους της.

Η AGEMA μετασχηματίζει, μεταλλάσσει, προβάλει τις αρχέγονες δομές του μεγαλείου του παρελθόντος στους «μοντέρνους», «σύγχρονους», «εξελιγμένους» καιρούς του σήμερα και του «εδώ και τώρα»…

Τα προϊόντα της AGEMA δημιουργούνται με βάσει τη Δωδωναία μέθοδο παρασκευής προϊόντων, η οποία ακολουθεί συγκεκριμένο συνταγολόγιο που χρησιμοποιεί μόνο φυσικές πηγές ενέργειας της περιοχής, την χλωρίδα και την πανίδα της, αυτοφυή φυτά στην άγρια τους κατάσταση, πετρώματα και άλλα ανόργανα και οργανικά υλικά, σε ειδικές εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης.

Όπως διαβάζουμε στο site της AGEMA η διάρκεια της μεθόδου είναι περίπου 3,5 μήνες (105 ήμερες) και επηρεάζεται σε όλη την φάση παραγωγής της από φυσικές ενέργειες της γης, του ήλιου, του φεγγαριού, των αστεριών και ειδικών μουσικών δονήσεων, μέχρι τα προϊόντα να είναι έτοιμα προς χρήση.

Τα συστατικά τους είναι φυσικά και δεν περιέχουν συντηρητικά.

Η παραγωγή πραγματοποιείται 1 φορά τον χρόνο, σε συγκεκριμένη περίοδο ανάλογα με την ανθοφορία και τις κλιματολογικές συνθήκες (άνοιξη – καλοκαίρι).

Η τοποθέτηση των συγκεκριμένων τμημάτων των βοτάνων που χρησιμοποιούνται σε ειδικές αναλογίες, γίνεται υποχρεωτικά έως το πρώτο μισάωρο μετά την συλλογή τους (ζωντανά).

Η συχνότητα των δονήσεων αλλάζει ανάλογα με το στάδιο παραγωγής. Από το 2ο στάδιο παραγωγής και μετά η συχνότητα δόνησης διαφοροποιείται για τα γυναικεία και τα ανδρικά.

Η εκχύλιση των βοτάνων γίνεται με την συμμετοχή της ηλιακής ενέργειας, όλη η διαδικασία παραγωγής είναι απολύτως φυσική και δεν παρεμβάλλεται κανένας τεχνολογικός μηχανισμός ακόμη και για την διαμόρφωση της εξωτερικής τους συσκευασίας.

Όλα τα στάδια δημιουργίας των προϊόντων της AGEMA ακολουθούν μία συγκεκριμένη διαδικασία προσεγμένη στη λεπτομέρεια, αφού εκτός από τα συστατικά των προϊόντων, ιδιαίτερη επιμέλεια δίδεται και στην συσκευασία  (εξωτερικό περίβλημα), η οποία δημιουργείται από ειδική λάσπη για να προστατεύονται φυσικά και ενεργειακά, η οποία ξεραίνεται και σταθεροποιείται. Στην συνέχεια τοποθετούνται όλα τα απαραίτητα διακριτικά και αναγράφονται όλα τα στοιχεία που προβλέπει η νομοθεσία για πλήρη προστασία και ενημέρωση του καταναλωτή.

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου, είναι ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα και τη δημιουργία τελικώς των προϊόντων AGEMA. Η τεράστια αγάπη του για τη φύση και τα προϊόντα της ελληνικής γης τον οδήγησε στο να δημιουργήσει τα δικά του ξεχωριστά φυσικά καλλυντικά με τη ιδιαίτερη αυτή φιλοσοφία.

Προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, αρώματα και άλατα είναι τα προϊόντα που ανήκουν στην AGEMA και περήφανα μας παρουσιάζει σήμερα. Τα προϊόντα απευθύνονται τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

Website 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top