skip to Main Content

Made in Greece η Alexandros Handmade Chocolate: O ελληνικός «παράδεισος» της σοκολάτας – Συμβατικές ή βιολογικές με κινόα & κράνμπερις, φράουλα & γιαούρτι, μάνγκο & καρύδα…

Αγαπάμε την σοκολάτα σε όλες της τις εκδοχές, γάλακτος, μαύρη, λευκή, αρωματισμένη, με φρούτα, με ξηρούς καρπούς. Όπως κι αν είναι η σοκολάτα είναι από τα λίγα γλυκίσματα που έχει φανατικούς λάτρεις σε τόσο μεγάλο βαθμό. Ο γλυκός κόσμος της Alexandros Handmade Chocolate είναι γεμάτος βελούδινες υφές σοκολάτας που αναμειγνύονται με μυρωδάτα μπαχαρικά, εσπεριδοειδή αρώματα, τραγανούς ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα, δημιουργώντας μια υπέροχα λαχταριστή ποικιλία γεύσεων που εντυπωσιάζει και τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Με ιστορία 17 ετών η Alexandros Handmade Chocolate έχει κατορθώσει να αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία παραγωγής προϊόντων σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας. Με σταθερή επένδυση στην εκπαίδευση και την αναζήτηση ξεχωριστών πρώτων υλών, η εταιρεία έχει αναπτύξει μοναδική στον κλάδο της τεχνογνωσία, προσφέροντας έτσι ευρεία γκάμα πρωτότυπων συνταγών που διευρύνουν τους γευστικούς ορίζοντες.

Η βάση της Alexandros Handmade Chocolate τέθηκε από τον Αλέξανδρο Δημητρίου το 1999, έτος ιδρύσεως της εταιρείας. Μετά από εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα της σοκολατοποιίας και της υψηλής γαστρονομίας στην Ιταλία και Γαλλία, επέστρεψε στην Ελλάδα με όραμα την εφαρμογή των σπουδών του ώστε να αναδείξει την πολυπλοκότητα των γεύσεων και των αρωμάτων της σοκολάτας.

Διατηρώντας αναλλοίωτο το πάθος για υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα και με ανήσυχη διάθεση για δημιουργία, η εταιρεία -ανεπτυγμένη με ίδια κεφάλαια- αποτελεί σήμερα μία ευρωπαϊκών προδιαγραφών βιομηχανία παραγωγής και συσκευασίας προϊόντων σοκολάτας, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και απασχολώντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Βασικό μέλημα της Alexandros Hand Made Chocolate είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων, η ανάπτυξη πρωτότυπων και πραγματικά μοναδικών συνταγών με άριστο γευστικό αποτέλεσμα.

Ανάπτυξη με στόχο την εξωστρέφεια

Έχοντας άριστη τεχνική κατάρτιση και όντας μόνιμα προσανατολισμένη στην καινοτομία και τη δημιουργία πρωτότυπων συνταγών, η Alexandros Handmade Chocolate σήμερα προμηθεύει τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Η ομάδα της Alexandros Hand Made Chocolate εκπαιδεύεται συνεχώς και ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναζητώντας τα καλύτερα υλικά ως πρώτες ύλες και σπάνιες γεύσεις ως έμπνευση, με στόχο να δημιουργήσει αποκλειστικές συνθέσεις σοκολάτας, με πρωτότυπα συστατικά και εξαιρετικής ποικιλίας κακάο από όλο τον κόσμο.

Προϊόντα

H Alexandros Handmade Chocolate διαθέτει στην προϊοντική της γκάμα σοκολάτες συμβατικές αλλά και βιολογικές. Στις απλές σοκολάτες συγκαταλέγονται 12 σοκολάτες υγείας, 8 σοκολάτες γάλακτος, 2 σοκολάτες λευκές. Όλες τους είναι ενισχυμένες με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Από τις πιο πρωτότυπες γευστικές επιλογές είναι η σοκολάτα υγείας με ροζ πιπέρι και φράουλα, με κράνμπερις, με τζίντζερ, με βάφλα, με μαστίχα, γάλακτος με καραμελωμένο ρύζι, γάλακτος με μήλο και κανέλα, ακόμα και με σουσάμι ή λευκή με γιαούρτι.

Στις βιολογικές σοκολάτες η Alexandros Handmade Chocolate μας παρουσιάζει 9 σοκολάτες υγείας, 7 σοκολάτες γάλακτος, 5 σοκολάτες λευκές. Σε αυτές ξεχωρίζουν η σοκολάτα υγείας με σπόρους κάνναβης και εκχύλισμα πορτοκαλιού, εκείνη με λευκά μούρα και εκχύλισμα περγαμόντο, η σοκολάτα υγείας με εκχύλισμα δεντρολίβανου και παξιμάδι, στις γάλακτος πρωτότυπος συνδυασμός είναι αυτή η μεχειρο ωμούς καρπούς κακάο, με κινόα και κράνμπερις, στις λευκές σοκολάτες ξεχωρίσαμε εκείνη με βανίλια Μαδαγασκάρης, τη λευκή με φράουλα και γιαούρτι, κι αυτή με μάνγκο και καρύδα.

 

 

 

 

 

Μη διστάσετε να τις δοκιμάσετε… αξίζει!

Website: www.alexandroschocolates.gr
Facebook: @alexandroshandmadechocolate
Instagram: @alexandroshandmadechocolate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top