skip to Main Content

Made in Greece η DOCA: Το απόλυτο καλοκαιρινό look με backpacks, φακέλους & τσάντες θαλάσσης σε απίθανη ποικιλία σχεδίων & χρωμάτων

Η τσάντα είναι από τα αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών και η αλήθεια είναι πώς μία σικάτη τσάντα μπορεί να μετατρέψει όλο το στυλ και την εμφάνιση της γυναίκας.

Η DOCA έχοντας υπόψιν της τογεγονός αυτό, δημιούργησε για φέτος το καλοκαίρι μία σειρά από τσάντες που έρχονται να καλύψουν όλα τα γούστα και κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει η γυναίκα που θα της κρατά.

Ποικιλία σχεδίων με έντονα παιχνιδιάρικα prints ή πιο απλές γραμμές σε πιο κλασικού τύπου τσάντες είναι οι προτάσεις της για το καλοκαιρί του 2019.

Καταπληκτικές τσάντες πλάτης για τις καθημερινές μας εμφανίσεις που χαρίζουν άνεση και αρκετό χώρο για να αποθηκεύουμε τα πράγματά μας, τσάντες χειρός σε μεγαλύτερα μεγέθη που επίσης προσφέρουν άνεση και είναι ευρύχωρες, μοναδικοί φάκελοι και βραδινές τσάντες για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μας, αλλά και τσάντες θαλάσσης έρχονται για να καλύψουν όλες μας τις επιθυμίες.

Η ποικιλία των σχεδίων, των χρωμάτων και των υλικών σε κάνουν να δυσκολεύεσαι να επιλέξεις μόνο μία. Σε χρώματα κυριαρχεί το λευκό και το μπεζ ή και τα πιο έντονα χρώματα του καλοκαιριού, όπως οτ κίτρινο ή το κόκκινο, το κοραλί ή και το μπλε της θάλασσας. Φυσικά δεν λείπει το κλαισικό και αγαπημένο μαύρο που πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε κάθε μας εμφάνιση.

Για το φετινό καλοκαίρι όμως η εταιρεία DOCA μας επιφύλασσε μία έκπληξη, την μοναδική συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε την αγαπημένη αυτή εταιρεία για να δημιουργήσει το απόλυτο καλοκαιρινό look με αξεσουάρ DOCA.

Για αυτή της την εμφάνιση, η γλυκιά δημοσιογράφος επέλεξε maxi φούστα σε γήινες αποχρώσεις, την οποία συνδύασε άψογα με χακί top, σανδάλια και αξεσουάρ όλα από την νέα συλλογή της εταιρείας DOCA.

Δεν είναι όμως μόνο η Ελεονώρα Μελέτη που το φετινό καλοκαίρι επέλεξε DOCA. Ακόμα μία αγαπημένη παρουσιάστρια, η Φαίη Σκορδά μας προτείνει το πιο stylish φόρεμα που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και σε κάθε περίσταση. Για αυτή της την εμφάνιση, η παρουσιάστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 επέλεξε ροζ μακρύ κρουαζέ φόρεμα, το οποίο συνδύασε άψογα με μπεζ σανδάλια και ψάθινη τσάντα όλα από την νέα συλλογή της εταιρείας DOCA.

Η DOCA είναι μια ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται επιτυχώς στη βιομηχανία της μόδας εδώ και 30 περίπου χρόνια. Προσφέρει in-house δημιουργίες αποτελούμενες από τσάντες, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ. Σε έκταση 5000 τ.μ. στεγάζονται τα γραφεία, το showroom και οι υπερσύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι απ’ όπου γίνεται η διανομή των εμπορευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προσιτές τιμές για κάθε πορτοφόλι και επιλογές τόσες που πραγματικά να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Εκτός από τις τσάντες η DOCA διαθέτει κι άλλα είδη, όπως ρούχα, πασμίνες, φουλάρια, πορτοφόλια κ.α.

Η νέα συλλογή DOCA είναι διαθέσιμη σε ένα από τα 30 καταστήματα DOCA και σε πολλά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα καθώς και ηλεκτρονικά στο www.docaofficial.com                         

Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top